Kleuter- en basisonderwijs

Met de klas naar CC De Woeker ... het kan!

Theater

Elk schooljaar programmeert De Woeker enkele interessante voorstellingen voor het kleuter- en basisonderwijs. De inschrijvingen voor het schooljaar 2022-2023 starten op woensdag 22 juni 2022 stipt om 8u00. Inschrijven kan via het webformulier dat je hieronder kan vinden. Formulieren die eerder ingezonden worden, zijn niet geldig. Wanneer u problemen zou ervaren bij het webformulier, kan u de aanvraag ook per mail doorsturen. De tarieven vind je helemaal onderaan.

 

 

 

4HOOG

Leeftijd: 2de kleuterklas

SPROOKJES ENZO

Leeftijd: 1ste leerjaar

THEATER TIERET

Leeftijd: 3de leerjaar

HETPALEIS & MARTHA!TENTATIEF

Leeftijd: 5de leerjaar

SPEELMAN

Leeftijd: 3de kleuterklas

LAIKA & VILLANELLA

Leeftijd: 2de leerjaar

BRONKS & BALLET DOMMAGE

Leeftijd: 4de leerjaar

FERNAND

Leeftijd: 6de leerjaar

Tarieven schoolvoorstellingen

Kleuters:               € 5,00
1ste graad:           € 6,00
2de graad:            € 7,00
3de graad:            € 7,00
OK-pas-tarief:       € 1,50
Begeleiders:         Gratis
 

Film

Met de klas naar de film ... ook dat kan in CC De Woeker! In een mum van tijd toveren wij echter onze theaterzaal om tot een ware cinema.

CC De Woeker wil leerlingen laten proeven van zeer recente, kwalitatieve en vaak bekroonde filmparels en biedt daarvoor het filmaanbod  van JEF aan.  JEF is een aanspreekpunt voor iedereen die professioneel te maken heeft met jeugd, film en nieuwe media, in de klas of in de vrije tijd. JEF maakt kinderen en jongeren filmwijs en brengt de beste films voor kleuter, lager en secundair onderwijs in zalen in heel Vlaanderen en Brussel.

Wens je als klas of als school graag een film te vertonen in CC De Woeker, neem dan contact op met Dienst Cultuur Oudenaarde via mail kim.mees@oudenaarde.be of telefonisch op het nummer 055 335 103. Samen kunnen we dan op zoek gaan naar een passend moment voor vertoning. De data en uren van de filmvoorstelling, worden in onderlinge samenspraak bepaald.

Onderstaande handleiding helpt je verder op weg.