Cultureel nieuws

nieuwsberichten & inschrijven nieuwsbrief

De nieuwe Woekerboekjes zijn onderweg!
Hoog tijd om uw culturele agenda voor het najaar vol te plannen.

Sinds jaar en dag sensibiliseert de vzw Vlaanderen-Europa in samenwerking met de Vlaamse overheid zoveel mogelijk Vlamingen voor de campagne Vlaanderen Feest! Telkens weer waaiert Vlaanderen Feest!

Of u nu graag naar CC De Woeker komt voor muziek, theater of comedy. Of u nu liever naar onze evenementen, tentoonstellingen of vormingen komt. Wij blijven u graag informeren over al onze activiteiten.

CC De Woeker heeft weer heel wat moois in petto voor dit najaar!

Snel zijn is de boodschap!

Tot en met 31/8 geniet u bovendien nog van 10% vroegboekkorting!

 

 

 

Is de voorstelling uitverkocht? Geen paniek, u kan nog steeds intekenen op de wachtlijst. De wachtlijst registreert de aanvragen in volgorde van ontvangst.

Goed nieuws voor alle muziekliefhebbers!

Na de feestcheque, keurde de Gemeenteraad nu ook de muziekcheque goed.
Deze subsidie kan aangevraagd worden door organisatoren die een Oudenaardse band of muzikant programmeren op een Oudenaards evenement.

Daar zijn uiteraard enkele voorwaarden aan verbonden: Het moet gaan om pop- en rockmuziek, waarvan de muzikant of minstens 1 van de bandleden in Oudenaarde woont. Zij kunnen intekenen op een lijst. We willen vooral de opstartende bands en muzikanten een duwtje in de goede richting geven en weren professionele muzikanten of artiesten met een professioneel management op onze lijst.

Organisatoren kunnen steeds een actuele lijst opvragen bij de dienst Cultuur.

De subsidie kan oplopen tot € 125 per band, maar dient aangewend te worden om de honoraria van de artiesten mee te betalen.

Dat klinkt nu al als muziek in onze oren!
Wij hopen dan ook deze zomer veel lokaal talent op de kleine en grotere podia in onze stad te mogen toejuichen.