TICKETS

Webshop

De Woeker is een theaterzaal met een permanente werking. Daarin verschillen we wezenlijk van tijdelijke evenementen. Zo kunnen we wel degelijk voorstellingen organiseren, maar moeten we ons aan de publieksbeperking van 200 toeschouwers houden. Na toepassing van de afstandsregels, komen we uiteindelijk maar in de buurt van een 120-tal te verkopen plaatsen per voorstelling. Het motto luidt dan ook: Minder inkomsten, maar wél cultuur.

Reservaties voor het zomerprogramma zijn mogelijk vanaf 14 juni, reservaties voor het najaarsprogramma zijn pas mogelijk vanaf 1 september.

Praktisch en concreet:

  • Bij reservatie via mail geeft u aan naar welke voorstelling u wilt komen; u laat ons ook weten hoeveel personen van dezelfde bubbel u vergezellen.
  • Per bubbel hebben wij de volgende gegevens nodig van minstens één persoon: naam, adres, mail , telefoonnummer.
  • Wij leggen dan de puzzel van de inname van de zitjes met inachtneming van de afstandsregels. Vergeet niet: alle toeschouwers moeten ook een mondmasker dragen.
  • U krijgt zo snel mogelijk een antwoord op uw mail met de nodige richtlijnen voor de betaling, maar ook voor het praktische verloop van de voorstelling(en) van uw keuze.

Ook stappen wij in deze periode tijdelijk af van het vroegboektarief van -10%; alle andere kortingen blijven echter wel geldig.

Dank voor uw begrip!

reserveren aan de balie

Tijdelijk niet van toepassing.

Wie geen toegang heeft tot online reserveren, kan nog steeds reserveren aan de balie in de bibliotheek. Reserveren kan ook eveneens telefonisch of per mail. In dit geval wacht u op de uitnodiging tot betalen van onze medewerkers. U schrijft dan over op rekening BE81 0910 1224 0924 van De Woeker. Na ontvangst van uw betaling sturen wij de kaarten op. Bij voorkeur via mail. Betalen kan ook contant of via bancontact aan de balie van de AVM / Bib of aan de kassa van De Woeker. De kassa van De Woeker is open vanaf één uur voor de voorstelling.

Denk aan het milieu! U hoeft de kaarten niet per se te printen, u kan ze tevens aanbieden met uw smart phone aan de ingang van de zaal.

korting

We werken niet meer met abonnementen, maar belonen al onze gasten met een vroegboektarief.
Wie voor 01 september tickets reserveert, krijgt op elke voorstelling van het najaar een korting van 10%. Tijdelijk niet van toepassing.
Wie voor 01 januari tickets reserveert, krijgt op elke voorstelling van het voorjaar een korting van 10%. Tijdelijk niet van toepassing.

Voor jongeren (tot 19 jaar) is er een korting van 25% op vertoon van hun leerlingenkaart.
Voor jongeren (tot 31 jaar) hanteren we een studentenkorting van 10% op vertoon van hun BILL-pas.

Voor senioren (vanaf 60 jaar) is er een korting van 10%. 

Mensen die in aanmerking komen voor het OK-pas tarief, betalen € 1,50 voor een voorstelling. Zij dienen hun tickets te reserveren aan de balie van de bibliotheek, op vertoon van de OK-pas(sen). Er worden enkele tickets voorbehouden voor OK-passers tijdens de vroegboekperiode.

Last day tickets: Jongeren tot 26 jaar kunnen, de dag van de voorstelling zelf, kaarten kopen aan halve prijs!

De abonnementenformules zijn niet meer in voege sinds januari 2016.

Kortingen zijn niet cumuleerbaar.
Tickets met korting worden gecontroleerd aan de ingang. Onterecht verkregen korting kan leiden tot weigering.
Verkochte tickets worden niet terugbetaald of omgewisseld.

 

FAQ over de webshop