TICKETS

Koop hier uw tickets online

START TICKETVERKOOP Najaar 2020

Het langverwachte nieuws van  de Nationale Veiligheidsraad van begin juni laat De Woeker en zijn trouwe bezoekers toch nog danig op hun honger zitten. Onder welke voorwaarden mogen wij in het najaar openen, hoe zit het met de zetelverdeling in de zalen, enz… ? Het blijft nog allemaal koffiedik kijken. Wij verwachten dat de mist pas gaat optrekken begin of midden augustus. Tot dan is het moeilijk om al definitieve keuzes te maken.

Welke zijn die keuzes of de vragen die moeten opgelost geraken?

Kan ons programma hoegenaamd wel plaatsvinden? Kunnen we maar een beperkt aantal toeschouwers in de zaal zetten? Voorzien we twee opvoeringen per avond? Haken artiesten zelf af? Moeten we verhuizen naar een grotere locatie om het financieel verantwoord te houden dat kleppers als Stef Bos en Kommil Foo kunnen optreden?... U mag zelf verder aanvullen.

We zijn momenteel volop met plannen B en C aan de slag. Zo kent u ons!

Daarom lijkt het echter duidelijk dat we NIET kunnen starten met de reservaties zoals in de praktische schikkingen in het programmaboekje De Woeker najaar 2020 vermeld: u zal begin juli nog geen kaartjes kunnen reserveren, niet via de webshop, noch op een andere manier.

U mag de tweede helft van augustus 2020 een nieuwe communicatie daarover verwachten, aangepast aan de hopelijk op dat moment gewijzigde maatregelen specifiek voor theaters en culturele centra.

In afwachting: hou het gezond en geniet van de vakantie!

Tot in augustus…

 

Schepen van Cultuur Stefaan Vercamer en het Woekerteam

 

 
 
 
 
 

digitaal reserveren

OPGELET! De webshop wordt tijdelijk niet meer ondersteund door Internet Explorer. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken (Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge).

Wij geven de voorkeur aan digitale reservaties in de online webshop. Daarbij verloopt het volledige reservatieproces digitaal. Je kiest zelf je zitplaatsen op het zaalplan, je betaalt online en ontvangt onmiddellijk de tickets in je mailbox. Wij raden aan om vooraf reeds een account aan te maken in de webshop. Je kan vooraf al eens testen met het 'testevenement'. Je kan de handleiding hier raadplegen om stap voor stap een online-reservatie uit te voeren.

Opgelet: Reserveren is onmiddellijk betalen. Daarvoor dien je toegang te hebben tot online bankieren met bancontact. Hou dus je bankkaart en kaartlezer bij de hand. Kredietkaarten worden niet ondersteund.  Na betaling ontvang je de e-tickets per e-mail in je mailbox. Deze breng je mee naar de voorstelling zodat we de barcode kunnen inscannen aan de ingang van de zaal. Printen hoeft niet eens want een weergave op je smartphone kan ook ingescanned worden.

reserveren aan de balie

Wie geen toegang heeft tot online reserveren, kan nog steeds reserveren aan de balie in de bibliotheek. Reserveren kan ook eveneens telefonisch of per mail. In dit geval wacht u op de uitnodiging tot betalen van onze medewerkers. U schrijft dan over op rekening BE81 0910 1224 0924 van De Woeker. Na ontvangst van uw betaling sturen wij de kaarten op. Bij voorkeur via mail. Betalen kan ook contant of via bancontact aan de balie van de AVM / Bib of aan de kassa van De Woeker. De kassa van De Woeker is open vanaf één uur voor de voorstelling.

Denk aan het milieu! U hoeft de kaarten niet per se te printen, u kan ze tevens aanbieden met uw smart phone aan de ingang van de zaal.

korting

We werken niet meer met abonnementen, maar belonen al onze gasten met een vroegboektarief.
Wie voor 01 september tickets reserveert, krijgt op elke voorstelling van het najaar een korting van 10%.
Wie voor 01 januari tickets reserveert, krijgt op elke voorstelling van het voorjaar een korting van 10%.

Voor jongeren (tot 19 jaar) is er een korting van 25% op vertoon van hun leerlingenkaart.
Voor jongeren (tot 31 jaar) hanteren we een studentenkorting van 10% op vertoon van hun BILL-pas.

Voor senioren (vanaf 60 jaar) is er een korting van 10%.

Mensen die in aanmerking komen voor het OK-pas tarief, betalen € 1,50 voor een voorstelling. Zij dienen hun tickets te reserveren aan de balie van de bibliotheek, op vertoon van de OK-pas(sen). Er worden enkele tickets voorbehouden voor OK-passers tijdens de vroegboekperiode.

Last day tickets: Jongeren tot 26 jaar kunnen, de dag van de voorstelling zelf, kaarten kopen aan halve prijs!

De abonnementenformules zijn niet meer in voege sinds januari 2016.

Kortingen zijn niet cumuleerbaar.
Tickets met korting worden gecontroleerd aan de ingang. Onterecht verkregen korting kan leiden tot weigering.
Verkochte tickets worden niet terugbetaald of omgewisseld.

 

FAQ over de webshop