LAATSTE NIEUWS

Door de werken aan de rotonde Bruwaan op de N60, werd tijdelijk ook eenrichtingsverkeer ingesteld in de Doornikse Heerweg (het deel tussen de Fatimakapel en de Deinzestraat).

Het stadsbestuur heeft beslist om door middel van een proefopstelling dit eenrichtingsverkeer over een langere periode van 6 maanden uit te testen. De gevolgen voor de doorstroming zullen worden bekeken in combinatie met de openstelling van de vernieuwde rotonde Bruwaan.

Het verkeer komende van Ronse met bestemming Eine-zuid, kan best vanop de N60, via de rotonde Bruwaan, de afslag Doornikse Heerweg nemen. Bestemmingsverkeer voor Eine-centrum, neemt best een rotonde verder de afslag via de Graaf van Landaststraat.

Hoog tijd om je culturele agenda voor het voorjaar vol te plannen!

Ben je technisch aangelegd en heb je interesse in de sector metaal? Dan is MetaalMatch misschien wel iets voor jou! 

Zitdag mestbank VLM

Hulp nodig bij indienen aangifte?

De jaarlijkse zitdag voor de land- en tuinbouwers uit de regio vindt plaats op vrijdag 21 februari (9 tot 12 u -13 tot 16 u) in het Administratief Centrum Maagdendale (Tussenmuren 17).

Wie begeleiding wenst bij het invullen van de mestbankaangifte, kan ook dit jaar opnieuw beroep doen op medewerking van de Mestbank en de stad Oudenaarde. Met vragen over de wijzigingen van MAP 6 (gebiedstypes, vanggewasregeling, grondgebruik,… ) kan je hier eveneens terecht.

Maak vooraf een afspraak via het telefoonnummer 09 248 56 36 en breng zeker jouw identiteitskaart en pincode mee (of regel vooraf een volmacht).

MEER INFO: www.vlm.be  

Praten met je kind over seksualiteit, hoe begin je daaraan? Tijdens dit vormingsmoment krijg je praktische tips over hoe je dit kan aanpakken.

Organiseren, dat is tegenwoordig een heuse opdracht! Heel wat regelgevingen, wetten, besluiten, maatregelen waar je rekening mee moet houden en er komen er steeds maar bij.

Het stadsbestuur organiseert daarom een infoavond op woensdag 29 januari 2020 in evenementenhal De Qubus.