De BrandWoeker

Het aanbod lokalen in De BrandWoeker is enerzijds beperkter, op vlak van uitrusting dan, maar anderzijds ook uitgebreider, wat het aantal lokalen en de diversiteit betreft. Van de voormalige cafetaria, voor een qua omvang bescheiden optreden, een vergadering met veel aanwezigen, een quiz of een gezellig samenzijn, tot een bijeenkomst met een minder talrijk publiek in de vroegere kantoren van de brandweer : er zijn ruimtes voor activiteiten voor 20 tot 8, of uiteraard nog minder, belangstellenden. Een klassieke vergadering, een cursus, een workshop, een leesclub,… dergelijke organisaties kunnen er een plaats vinden.

De toog zit in de accommodatie inbegrepen, maar in tegenstelling tot de cafetaria in De Woeker, moet de huurder helemaal zelf voor de drankvoorziening instaan.

De twee grote loodsen, de vroegere garages, kan je afzonderlijk of samen afhuren. De uitrusting daar is eerder basis, maar biedt des te meer uitdagingen aan creatievelingen voor een bijzondere inrichting ervan.

Aan de kantine paalt een keuken, waarvan het gebruik apart moet aangevraagd worden. Bestek en vaatwerk voor ruim 100 personen is voorzien, evenals koeling en een groot gasfornuis met oven en het nodige keukengerei.

Alle lokalen zijn bemeubeld. Eenvoudige technische toestellen, zoals een beamer met scherm, een micro-installatie e.d.m. worden op gewoon verzoek klaargezet.