Met de vespa

Er zitten geen gevaarlijke dieren in de Vlaamse Ardennen, al nemen sommige mensen in het wild wel eens een zwarte slang waar die het geluid maakt van een wesp. Niets om bang van te zijn. Het is een colonne Vespa’s die Oudenaarde en Vlaanderens Mooiste landschap verkent.

Meer informatie:

Refuge Kapelleberg

Wie alle geneugtes van de Vlaamse Ardennen wil ontdekken op een leuke & ontspannende manier, kan een vespatrip zeker overwegen.  Op www.refugetrips.be vind je alle nodige info, incl. een antwoord op al je vragen, incl. een boekingsformulier ‘BOEK NU’ waarbij je ook je totaalbudget vooraf kan inschatten.

La Bella Vespa

La Bella Vespa, gelegen te Gent, biedt u nu de mogelijkheid om met een trendy, hippe 50 cc Vespa gezellig met twee, vrienden, familie of bedrijf op een aangename en comfortabele manier heerlijk ontspannen rond te toeren en er een onvergetelijke dag van te maken. Op www.labellavespa.be vind je alle nodige info.

Vespa's on the road

www.vespasontheroad.be

Rent and go

Rent & Go brengt met Vespa verhuur de italiaanse charme in de Vlaamse Ardennen. Door de centrale ligging in Machelen aan de Leie vormen ze een goede uitvalsbasis om de heuvelachtige Vlaamse Ardennen op een ontspannen en comfortabele manier per Vespa te ontdekken. De gezellige dorpjes en steden in de regio, het gebruik van deroutes of arrangementen geven u de mogelijkheid om een leuke dag te beleven. Voor vrijgezellen, teambuildings, vriendengroepen of om gewoon iemand in de kijker te plaatsen, beschikken zij ook over een ‘Pink Vespa’. Bij Rent & Go kan u ook elektrische Vespa’s huren. Deze laten u ecologisch en geruisloos van de omgeving genieten.

www.rentandgo.be

Vespaverhuur Vlaamse Ardennen

Giulio’s Barn, met vaste uitvalsbasis te Dikkelvenne (Gavere) is een bedrijf geleid door een gepassioneerde jonge zaakvoerder die een stukje Italië naar Vlaanderen wil brengen door onder andere Italiaanse voertuigen te verhuren. Wi je op Italiaanse wijze onze prachtige regio verkennen? Neem dan zeker en vast contact met hen op en geniet van onze prachtige Vlaamse Ardennen.

www.vespaverhuurvlaamseardennen.be