Citygolf

Ontdek de prachtige binnenstad van Oudenaarde met City Golf

Op zoek naar een originele teambuilding voor uw bedrijf of een onvergetelijke tour met uw vereniging of in groep? Dan is City Golf de oplossing!

Wat is City Golf?

City Golf is een ludieke variant op de klassieke golfsport. Tevens is City Golf een unieke manier om de verborgen parels van een stad te ontdekken in combinatie met een kennismaking met de golfsport. Speel 6 of 9 holes, op 6 of 9 mooie locaties, die in de binnenstad van Oudenaarde gelegen zijn. In tegenstelling tot klassieke golf speelt men bij City Golf niet naar een hole, maar naar een target die reeds in de binnenstad staat. Deze target kan een standbeeld, zitbank, fontein, e.d. zijn. Voor aanvang van City Golf krijgt elke deelnemer een golfinitiatie. De speler met het minst aantal slagen is de winnaar. Het gebrek aan golfervaring kan het plezier alleen maar ten goede komen! City Golf is een activiteit die aantoont dat golf aan budgetvriendelijke prijzen gespeeld kan worden.

Keuze uit:

City Golf 6 holes (2u)

Min. aantal deelnemers 9 personen. 

Tarief: 20 euro p.p. en vanaf 12 personen is er een groepskorting op aanvraag mogelijk. 

 City Golf 9 holes (3u) 

Min. aantal deelnemers 9 personen. 

Tarief: 25 euro p.p. en vanaf 12 personen is er een groepskorting op aanvraag mogelijk.

Praktisch

Meer info omtrent prijzen op maat of vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw daguitstap of organisatie van uw teambuilding in Oudenaarde, vind je hier.

De tours blijven mogelijk van maandag t.e.m. zaterdag en kunnen tot 100 personen georganiseerd worden.

Boeking en info

E-mail: info@city-golf.be
Tel.: 0498/39.56.94
www.city-golf.be

Op voorhand reserveren per e-mail is verplicht.