Citygame

iChallenge, come out and play!

Hoe een stad op een originele, actieve en creatieve manier ontdekken? Door een citygame van iChallenge te spelen natuurlijk! Dit is de ideale manier om met vrienden, familie of collega's Oudenaarde op een andere manier te leren kennen. iChallenge organiseert kwalitatieve, uitdagende gps-spelen voor jong en oud. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij hen terecht voor een spannend stadsspel, teambuildingsactiviteit, stadsverkenning, vrijgezellendag,... Via een smartphone met gps ontdek je Oudenaarde terwijl je allerlei grappige vragen beantwoordt en knotsgekke opdrachten uitvoert. Zie jij zo'n citygame helemaal zitten? Dan hoef je enkel nog naar hun website te gaan om op die 'boek'knop te klikken! Scholen en jeugdverenigingen kunnen rekenen op een mooie korting. Alvast veel plezier gewenst!

Op hun website vind je meer praktische informatie over alle spelen. Naast de klassieke spelen vind je er bovendien twee speciale themaspelen die je alleen maar in Oudenaarde kunt spelen: het 'bruin bier' spel en het 'Ronde van Vlaanderen' spel, 2 actieve spelen waarbij je aan de hand van allerlei vragen en opdrachten ontdekt wat Oudenaarde te maken heeft met deze 2 thema's.

Ecco la luna

Dé teambuilding partner voor een toffe activiteit op locatie. Met een grote focus op de fun factor bieden zij zowel indoor (bv. mobiele escape boxen, domino experience, cocktail mystery workshop, drones workshop) als outdoor (bv. boerderijspelen, welkom bij de mol, reis rond de wereld, team robinson) activiteiten aan.  Ze streven steeds naar een totaalplaatje (catering, locatie, animatie, decoratie ...) op maat van de wensen van hun klant. Om in te spelen op de huidige pandemie werkten ze ook een online aanbod uit. Dit gaat van een virtuele reis rond de wereld tot uitdagende escape games. Neem een kijkje op hun website of neem contact op via team@eccolaluna.be.