×

Speur mee met de zomerzoektochten

van Gezinssport Vlaanderen

Speur mee met de zomerzoektocht

Op zoek naar een onvergetelijk uitstapje met het gezin? Speur samen tijdens de zomerzoektochten van Gezinssport Vlaanderen dat dit jaar als decor Oudenaarde heeft. Van 1 juli t.e.m. 30 september kan je elke dag naar hartenlust wandelen, fietsen en geocachen langs een mooie uitgestippelde route. Aan de hand van een leidraad, vragen en foto's leer je Oudenaarde en de Vlaamse Ardennen op een originele manier kennen.

Gezinssport Vlaanderen stippelde vier zoektochtformules uit: een wandelzoektocht van 4 km, een zoektocht voor kinderen (4 km) ‘De tovenaars van Oudenaarde, een fietszoektocht (30 km) en een geocaching. Bij de wandelzoektocht los je boeiende vragen op terwijl je voorbij de mooiste bezienswaardigheden van Oudenaarde loopt. Voor de fietsliefhebbers werd een parcours van 30 km vastgelegd. En voor wie graag met GPS en coördinaten aan de slag gaat, kan z’n hart ophalen met een uitgewerkte geocachezoektocht. Kinderen beleven ultiem plezier door op pad te gaan met hun eigen zoektocht ‘De tovenaars van Oudenaarde’.

Wie zoekt, die wint!

Heb je goed gezocht? Dan ga je misschien wel met een mooie prijs aan de haal. Er is een prijzenpakket te winnen met een waarde van 5.000 euro met o.a. cadeaubonnen voor zomer- en wintervakanties, belevingspakketten van The Outsider voor het hele gezin, slaapzakken, fietsen, weekendarrangementen, reiskoffers, boeken, gezelschapsspellen en andere mooie naturaprijzen.

Praktisch

  • Periode: deelnemen kan elke dag vanaf zaterdag 1 juli t.e.m. zaterdag 30 september 2023
  • Start- en verkooppunt: Visit Oudenaarde (Stadhuis) Markt - Oudenaarde.
  • Deelnameprijs: standaardtarief is 15 euro, leden van Gezinsbond en Gezinssport betalen 10 euro.
  • Inbegrepen in het deelnamepakket: wandel-, fiets- en geocache-zoektochtenboekje, kinderzoektocht (1 exemplaar/kind), stadsplan en kortingsbonnen voor bezienswaardigheden.