Familievoorstellingen

Okidok - Ha Ha Ha

CC De Woeker heeft tijdens de schoolvakanties enkele familievoorstellingen voor kleuters en kinderen. Kinderen kunnen deze bijwonen in het bijzijn van hun ouders of grootouders. Je kan deze voorstellingen herkennen aan het groene Woekerlogo en aan het logo 'uit met vlieg'.

10 redenen om met je kinderen naar het theater te gaan!

Journalist en girl boss Lisa Phillips deed onderzoek naar de positieve effecten van theater op kinderen die al vanaf de peuterleeftijd voorstellingen bijwonen. Daaruit kwamen heel wat interessante resultaten naar voren. Dat het creatieve vermogen bij deze kinderen beter ontwikkeld was, hoeft geen verrassing te zijn. Daarnaast bleek echter ook dat hun probleemoplossend vermogen en doorzettingsvermogen gestimuleerd werden.

Ook in de top 10: zelfvertrouwen en concentratievermogen, net zoals de aanleg voor non-verbale communicatie. Op plaats 7 vinden we een positieve houding tegenover feedback & kritiek en op plaats 8 het samenwerkend vermogen. Plaats 9 en 10 zijn tot slot weggelegd voor toewijding en verantwoordelijkheidsgevoel.

Phillips benadrukt daarbij nog dat al deze elementen onmisbaar zijn in de opvoeding van het kind tot een verantwoordelijke volwassene die ook in de professionele wereld goed functioneert. Wij voegen daar graag nog aan toe dat kindertheater nog eens gewoon leuk is, ook!

4Hoog

zondag 26 maart 2023
4Hoog - Hier & Daar

Radio Oorwoud

zondag 30 april 2023
Radio Oorwoud - Beest Of!

Film@DeWoeker

woensdag 12 april 2023
Space Jam: A New Legacy