AANBOD

Programma najaar 2021

Geachte Woekervriend en - vriendin,

Dit is niet derde-keer-goede-keer, maar de zoveelste poging waarbij we met goede moed vooruitkijken op een min of meer normaal cultuurleven vanaf het volgende najaar. Wij weten zeker dat u er samen met ons op rekent dat het niet opnieuw ijdele hoop blijkt. Want op het ogenblik dat we dit schrijven, ziet de toekomst post-corona er wel degelijk rooskleurig uit, maar de virusfeiten hebben ons jammer genoeg het voorbije, bijna anderhalf jaar, al meerdere keren achterhaald.

Nooit leek programmeren zo gemakkelijk! Met het nakomen van ons engagement om alle geannuleerde voorstellingen weer op tevissen in de toekomstige seizoenen, zit meer dan de helft van  hetwerk er immers al op.

Alle gekheid (?) op een stokje, dit is slechts een doekje voor het bloeden, een magere troost, rekening houdend met de ellende waarin artiesten en gezelschappen het voorbije jaar zijn terechtgekomen. Dat seizoen – en langer zelfs! – zonder werk kan nooit meer goedgemaakt geraken.

Niet getreurd, echter! Als we iets uit de voor de rest vervelende Covidperiode hebben geleerd, is dat we de kleine, ogenschijnlijk vanzelfsprekende dingen in het leven, weer wat meer naar waarde hebben leren schatten.

En als u iets uit het aanbod voor het najaar 2021 kan leren, geachte Woekervriend en -vriendin, is dat die voorlopig nog kleine Woeker ( ra, ra… ?! ) u bedient met een fantastisch niet te missen aanbod. Grote namen mindere famen, exotiek, diversiteit, jong en oud en veel variatie en eigenheid. Zo kent u uw Woeker weer! Toch?

Wij kijken heel erg uit naar uw terugkeer naar onze theater- en concertzaal! Neem dat maar van ons aan.