Aanbod

NAJAAR '19

Isolde (c) Johannes Vandevoorde

Ga op verkenning door ons aanbod en klik op de categorieën hierboven.

Bij overzicht kan u onze volledige kalender zien en de brochure downloaden.

Het najaar van 2019 in De Woeker…

Strikt genomen beginnen we aan ons 25ste,  seizoen. Maar de verjaardagsviering als dusdanig stellen we opnieuw nog een jaartje uit. Dat een zilveren najaar zal blinken, ligt echter niet alleen aan deze cijfergegevens. De programmatie schittert werkelijk op alle vlakken.

Theater, muziek, comedy, show, circus… Een boeiende mix van vaste waarden en minder bekende gezelschappen. Zo kent u ons!

Een wezenlijke Oudenaardse inbreng met onze eigen Bart Kaëll, alweer een regie van Domien Van der Meiren en de opname van ons gereputeerd Oudenaards jeugdtoneel Litoziekla.

Een blij weerzien met enkele toptalenten, evenzeer als een eerste Woekerkennismaking met Isolde Lasoen, Lynn Van Royen, Augustijn Vermandere en Soe Nsuki. Internationale klasse en trouwe klant in de tijdloze charts: Steve Harley van Cockney Rebel. Aandacht voor de allerjongsten met twee fantastische familievoorstellingen, met daar nog eens bovenop geweldig circustheater voor het hele gezin in de avondprogrammatie.

Naar goede gewoonte en volledig in het teken van de gulle Woekergastvrijheid bevelen wij u ook de activiteiten van de huisfilmclub Het Groot Licht – ondertussen ook al 15 jaar jong! – de Bibliotheek en OK-Swaree warm aan.

Als we ons dan ook nog aan een boude voorspelling mogen wagen? Tegen ons 30ste seizoen verblijden we u met een meer dan dubbel programmaboekje, want de nieuwe, grote Woeker staat nu al ín de figuurlijke en vermoedelijk tegen dan ùit de letterlijke steigers.

Wij houden u daarvan op de hoogte want wij betrekken u graag bij het volledige traject.

Tot Woekers!
 

 

Schepen voor Cultuur Stefaan Vercamer en het Woekerteam