AANBOD

Programma najaar 2021

Geachte Woekervriend en - vriendin,

Wat we ongetwijfeld uit de voorbije periode hebben geleerd, is dat we in tijden van gemis, des te meer beseffen wat de waarde is van live cultuurbeleving. De vreugde is dan ook des te groter om u na een lange tijd van beperkingen opnieuw een volwaardig Woekerprogramma te kunnen aanbieden. Vanuit de idee van fair practice werden heel wat voorstellingen die omwille van corona niet hebben kunnen plaatsvinden, terug opgenomen in onze programmatie. Maar ook een handvol nieuwe creaties kleuren onze gevarieerde najaarsaffiche. Grote namen mindere famen, exotiek, diversiteit, jong en oud en veel variatie en eigenheid. Kortom, een fantastisch niet te missen aanbod. 

Wij kijken alvast heel erg uit naar uw terugkeer naar onze theater- en concertzaal! 

En ook het coronaprotocol vervalt!

De Woeker beperkt het aantal toeschouwers voorlopig tot maximum 200 personen, waardoor alle coronamaatregelen vervallen vanaf 1 september 2021. Dat betekent:

- U hoeft geen mondmasker meer te dragen tijdens de voorstelling zelf. Voelt u zich hier niet comfortabel bij, dan staat het u uiteraard vrij om dit wel te doen.
- Bij aankomst in De Woeker, in de inkomshal, dient u wel nog een mondmasker te dragen. Zo ook in onze vernieuwde bar/foyer bij het zich verplaatsen tussen de tafels. In de bar gelden echter de horecamaatregelen.
- Er wordt geen afstand meer bewaard tussen de groepjes toeschouwers in de theaterzaal.

Vanzelfsprekend zorgen wij verder voor de nodige verluchting voorafgaand aan de voorstelling, voor de aanwezigheid van een CO2-meter in de zaal en in de bar/foyer, en voor ontsmettingsgel aan het loket en aan de ingang van de zaal.