PROGRAMMA

Beste Woekervriend

Het project De Woeker XL, met als blikvanger een eigentijdse theater- en concertzaal met 400 comfortabele zitjes –opening voorzien einde 2026 – slorpt best veel tijd en energie van Uw Woekerteam op, maar niettemin slagen we erin om opnieuw, weer, nog maar eens, bis! ... een fantastisch voorjaarsprogramma 2023 op de scène van, wat we ondertussen gemeenzaam De “kleine” Woeker zijn gaan noemen, te toveren.

Kwaliteit, ons handelsmerk, gecombineerd met variatie, diversiteit, kleur, eerder beproefd vakmanschap naast experiment, oude bekenden en nieuwe gezichten en aandacht voor de allerkleinsten. Laten het overzicht, de bijhorende teksten en beelden in dit boekje voor zich spreken. De Woeker hoeft U immers niet aan het handje te leiden naar wat aan te bevelen is. (Maar àls U het dan toch zou vragen, dan antwoorden we volmondig: àlles!)

Ter zake! 

Graag dirigeren wij Uw fel gewaardeerde interesse naar onze vernieuwde filmprogrammatie. Korter op de bal, meer actuele prenten dus, voor verschillende leeftijdsgroepen en op een ander tijdstip, de perfecte donderdagavond met name.

De voorbije jaren hebben ons vrij confronterend met de mogelijk besmette neus op de feiten gedrukt. Cultuur zeker, maar evengoed sociaal contact, gemeenschapsvorming, … het doet pijn als het allemaal wegvalt. Naast de Woekerprogramma’s waar u ongetwijfeld nu al gulzig wil van proeven, durven wij een lans breken voor de OK-swaree-avonden. Want zeg nu zelf: mensen samenbrengen bij een leuke brok cultuur als voorgerecht én een verrassend culinair element als toetje. Wat wil U nog méér? OK-swaree is er bovendien voor IEDEREEN!

En nu als de bliksem reserveren. 
Iedereen!

Schepen van Cultuur, Stefaan Vercamer en het Woekerteam

 

Voor al onze voorstellingen geldt het OK-pastarief van 1,50 euro.

U kan nu intekenen op de nieuwsbrief De Woeker XL via www.dewoeker.be/xl