LAATSTE NIEUWS

De verschillende stadsdiensten, de bibliotheek, het Sociaal Huis en het containerpark zijn gesloten op 1, 2, 11 en 15 november.
Op 2/11 zijn het MOU en de dienst toerisme wel geopend van 14u tot 17u. Op 15/11 is het MOU geopend van 9u30 tot 17u, de dienst toerisme dan van 9 tot 17u.

Als ondernemer word je om de oren geslagen met “duurzaam ondernemen”, maar wat is dit nu precies en wat betekent dit voor jou als lokaal bedrijf?
Op 19/11 kan je als ondernemer van een KMO tijdens een “proeverij” in het Centrum Ronde van Vlaanderen kennis maken met concrete toepassingen van duurzaam ondernemen die je kan inzetten in je eigen bedrijf.
Duurzaam ondernemen geeft meerwaarde aan jouw bedrijf en stoomt je klaar voor de toekomst!

Beleef Winterwarmte in Oudenaarde

22, 23 en 24 november 2019

Meer dan 60 winkels en horecazaken nemen je een weekend lang mee in hun wereld en hun passie. Proef van hun producten en leer alles over hun assortiment.

Op donderdag 21/11 (doorlopend van 16.30 tot 19 uur) organiseren we in de Sint-Jozefskerk een infomarkt over de komende heraanleg van de Sint-Jozefswijk en de herbestemming van de kerk als gemeenschaps- en/of ontmoetingscentrum.
Wij informeren jullie over de plannen en polsen graag naar de verwachtingen van de buurt en van de toekomstige gebruikers!

Boost Je Buurt

16 november

Oudenaarde klimaatneutraal, dat kan enkel als we er samen werk van maken.
Maar waar moet je starten?

Goed nieuws: het is niet zo moeilijk!
Op 16/11 ontdek je tijdens ‘Boost Je Buurt’ in CC De Woeker en de BrandWoeker een waaier aan mogelijkheden. Vlotte mobiliteit, gezonde en lokale voeding, circulaire economie, een kwaliteitsvolle en groene leefomgeving,... Om je op weg te helpen, verzamelen we die dag alles wat je nodig hebt.

Samen maken we werk van een mooie toekomst!

Meer info: oudenaarde.boostjebuurt.be

Stad Oudenaarde is – opnieuw - de trotse eigenaar van een waardevol 16de eeuws wandtapijt, aangekocht voor 13 500 euro na een veiling bij Sotheby’s. Het wandtapijt dat een veldslag afbeeldt maakt deel uit van een prestigieuze reeks getiteld “de geschiedenis van Alexander (1580-1590)”.