INFO & CONTACT

De Woeker houdt zijn reputatie van klein-maar-fijn Cultureel Centrum hoog!

 

De Woeker opende in september 1995 voor het eerst zijn deuren.

De Woeker heeft altijd geprobeerd om zijn beperkingen, in de eerste plaats dan de relatief kleine zaal, en dus een beperkte financiële return door de ticketverkoop, om te buigen tot een sterkte: interessante voorstellingen presenteren in een intiem kader, met af en toe een uitschieter. Een staalkaart van het podiumgebeuren in Vlaanderen, zeg maar, met nu en dan een blik over de grenzen.

In de loop der jaren heeft De Woeker een eigen profiel ontwikkeld en zijn we geëvolueerd naar een succesvol, herkenbaar recept : een gevarieerd programma in genres - theater, muziek, humor, dans, spektakel, jeugdtoneel, ... - en in stijlen. Voor elk wat wils, maar altijd met kwaliteit als norm.

Toeschouwers vinden het in De Woeker aangenaam om "dicht bij de artiesten te zitten". Een enkele show van Kamagurka misschien uitgezonderd… ;-)

De Woeker werkt ook receptief en verwelkomt eveneens andere organisatoren van culturele activiteiten.

Daarnaast treden we ook op als partner van OK-swaree.

Je kan De Woeker van nabij volgen op facebook.

PRAKTISCHE INFO

bEREIKBAARHEID

Er is parkeergelegenheid op de parking achter De Woeker of in de nabije omgeving.

De Woeker is bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushaltes situeren zich op wandelafstand op De Markt en op het Tacambaroplein. Bekijk hier het netplan van De Lijn.

Kassa

De kassa van De Woeker is open vanaf één uur voor de voorstelling. Verkochte tickets worden niet terugbetaald of ingewisseld. Tickets met korting worden gecontroleerd aan de ingang. Onterecht verkregen korting kan leiden tot weigering.

De bar gaat open 45 minuten voor aanvang van de voorstelling.

ROLWAGENS

Er zijn vooraan in de zaal (links en rechts) enkele plaatsen voor rolwagengebruikers. We voorzien dan toegang tot de zaal via de zijdeuren. Onze medewerkers staan ter beschikking om u te helpen. Gelieve dit te vermelden bij reservatie. Bij reservatie via de webshop kiest u het best voor de plaatsen op één van beide hoeken op de eerste 3 rijen (vb. A1, A2, B1, B2, C1, C2).