Cultureel nieuws

nieuwsberichten & inschrijven nieuwsbrief

Al voor de 4de keer rijden Michael Schack (bekende Antwerpse drummer bij o.a. Netsky, Milk Inc., Ozark Henry en Roland Artist) en Christophe Cools (Roland) doorheen de Benelux met een spiksplinternieuwe nieuwe reeks Push Your Drumming-clinics. En deze keer houden ze halt in CC De Woeker in Oudenaarde!

De totaal nieuwe show, met de allerlaatste Roland V-Drums nieuwigheden in de spotlights, brengt ook nu weer nieuwe oefeningen, muzikale inhoud en sound tips die elke moderne drummer up-to-date houden. En uiteraard met de ontwapenende Schack & Cools-humor als toetje.

Op vrijdag 21 september gaat het nieuwe Woekerseizoen van start en niemand minder dan het Vernieuwd Gents Volkstoneel mag met "Goed zot!" de aftrap geven.

Adriaen Brouwer, meester van emoties

zaterdag 15 september 2018 tot zondag 16 december 2018

Adriaen Brouwer is een schilder van wereldformaat, van wie het werk in de allergrootste musea hangt. Uit befaamde private en publieke collecties in Europa en Amerika komen zijn werken straks naar Oudenaarde.

Vanaf 15 september kan je kennismaken met deze meester van emoties tijdens een unieke tentoonstelling in het MOU Museum van Oudenaarde en de Vlaamse Ardennen.

Is de voorstelling uitverkocht? Geen paniek, u kan nog steeds intekenen op de wachtlijst. De wachtlijst registreert de aanvragen in volgorde van ontvangst.

Naar aanleiding van de tentoonstelling Adriaen Brouwer, meester van emoties, brengt het MOU Museum van Oudenaarde en de Vlaamse Ardennen een unieke tentoonstellingscatalogus op de markt, samengesteld door curator dr.

Het stadsbestuur wil individuen en verenigingen ondersteunen bij het organiseren van socio-culturele projecten in Oudenaarde.