Aanbod

NAJAAR '18

Ga op verkenning door ons aanbod en klik op de categorieën hierboven.

Bij overzicht kan u onze volledige kalender zien en de brochure downloaden.

Beste vrienden van De Woeker

Tijdens het najaar van 2018 zal het al Adriaen Brouwer zijn, wat de klok slaat. Althans dat dénkt u!?
Klopt niet helemaal. Wij van De Woeker serveren u ook en – al schrijven we het zelf – alwéér een cultuurprogramma om van te likkebaarden.
Straks waant u zich een ruig personage, weggelopen uit een kroegtafereel van de hand van Oudenaardes beroemdste telg ooit.
Net als u houden wij even onze adem in ter gelegenheid van het openingsweekend van de tentoonstelling “Adriaen Brouwer: Meester van Emoties”  half september,
om vanaf de daaropvolgende week van leer te trekken met een ronduit schitterende opeenvolging van boeiende en kwaliteitsvolle voorstellingen.

In november besteden we uiteraard gepaste aandacht aan de herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog, honderd jaar geleden.
Onder meer Rudy Vranckx is dan onze gast en dan weet u dat we niet alleen de blik op het verleden richten, maar ook de recente oorlogsrealiteit een plaats geven.

We blijven ook mikken op ons jong publiek: naast de familievoorstellingen voor de allerkleinsten, bieden we zowel op vlak van theater, comedy als muziek, artiesten en voorstellingen aan, waarin onze jongeren absoluut hun gading zullen vinden. Cool!

En om toch nog even bij Adriaen terug te keren: op vrijdagavond 12 oktober 2018 tekenen wij voor de programmatie van een prachtig concert, dat perfect aansluit bij Brouwers’ tijd en sfeer, in het kader van het Festival van Vlaanderen: het internationaal gerenommeerde Zefiro Torna brengt “Allegoria” in de Sint-Walburgakerk in Oudenaarde.

Geef toe, u moet al “Goed Zot” zijn om niet meerdere keren naar De Woeker te komen dit najaar!