Airkesmachine

Een voordeur-concertje in tijden van corona.

Tijdens de maanden februari, maart en april (telkens op vrijdag en zaterdag) doorkruist Oudenaardist Micha Vandendriessche met zijn Airkesmachine alle Oudenaardse deelgemeenten. Op aanvraag brengt hij een muzikale serenade aan huis. Met dit project willen we ons voornamelijk richten naar mensen die het in deze periode van afzondering en isolement wat moeilijker hebben.

Denkt u iemand te kennen in uw buurt of in een andere Oudenaardse deelgemeente die wij zouden kunnen verblijden of een hart onder de riem kunnen steken met een concertje aan huis, dan kan u via volgende link de naam en het adres van betreffende persoon, uw keuze van lied en een bijhorende boodschap meedelen. Afhankelijk van het aantal aanvragen zal er een selectie worden gemaakt.

In eerste fase trekt Airkesmachine langsheen alle Oudenaardse zorgcentra. Tijdens de daaropvolgende weken zal deze muziekmobiel neerstrijken in alle Oudenaardse deelgemeenten op gericht verzoek. En mocht u Airkesmachine zien passeren in uw straat, weet dan dat uitbundig meezingen is toegestaan.

Airkesmachine is een samenwerking tussen De Woeker, LDC De Vesting en Micha Vandendriessche. Dit project kadert eveneens binnen het concept van Warme Buurten.

Update

Op vrijdag 22 januari kwam de Nationale Veiligheidsraad opnieuw samen. Gezien de cijfers opnieuw gestaag de lucht in gaan, zijn versoepelingen voor de cultuursector helaas nog niet aan de orde. Dit impliceert dat de geldende maatregelen alvast worden verlengd tot en met donderdag 1 maart en dat onze theaterzaal nog even zal gesloten blijven voor het grote publiek. 

Vanzelfsprekend vinden we dit jammer, maar we hebben uiteraard alle begrip voor deze beslissing. Nog steeds maakt COVID-19 vele slachtoffers, waardoor de zorgsector zwaar onder druk komt te staan. Als culturele sector willen we ons dan ook solidair tonen en onze verantwoordelijkheid hierin opnemen.

Voorlopig blijft het dus wachten op een beter perspectief.

Concreet betekent dit voor De Woeker dat ook de volgende voorstellingen worden geannuleerd:

  • 05/02/2021: Deel Mij! door Veerle Malschaert
  • 06/02/2021: A Happy Rhythm Comedy door AkroPercu (nieuwe datum 02/10/2021)
  • 13/02/2021: Race! door Arsenaal/Lazarus
  • 19/02/2021: One Man Band door Stef Kamil Carlens (nieuwe datum 20/02/2022)
  • 28/02/2021: Drie Sterke Vrouwen door Walpurgis

Wie een ticket kocht voor één van deze voorstellingen, zal door ons worden gecontacteerd om de terugbetaling te regelen. We bekijken met de artiesten of het mogelijk is om de voorstellingen op een later tijdstip opnieuw in te plannen.

Het cultuurcentrum blijft intussen gesloten voor het publiek. Uiteraard blijven we telefonisch bereikbaar op het nummer 055 390 363 en via mail: cc.de.woeker@oudenaarde.be.

Bedankt voor het vertrouwen en hopelijk tot gauw.

Take care!

 

Programma voorjaar 2021

Toch blikken we ook graag vooruit, dromend van een wereld waarin actieve cultuurbeleving opnieuw mogelijk is.

Want weet dat de kunst- en cultuursector snakt naar een herneming en klaarstaat om u weldra opnieuw te verwennen met artistieke schoonheid.

Met ons voorjaarsprogramma hopen wij u althans enig perspectief te kunnen bieden.

Klik eenvoudigweg op aanbod en ontdek een veelheid aan kwalitatieve voorstellingen tijdens het voorjaar 2021 in CC De Woeker.

Bij overzicht vindt u onze volledige kalender en kan u tevens de brochure downloaden.

Samen met u hopen wij op een spoedige heropbloei van het culturele leven.

 

Tickets

Gezien de huidige omstandigheden kan dit heden enkel via mail (cc.de.woeker@oudenaarde.be) of telefonisch op het nummer 055 390 363.

Voor meer info: zie tickets.

 

DE WOEKER INFO

Contact en praktische info

Cultureel nieuws

Nieuwsbrieven, nieuwsberichten & inschrijven

OK Swaree

Met een hart voor een toegankelijk sociaal-cultureel leven in Oudenaarde

Aanbod

Programma voorjaar 2021

Lokalen huren

De Woeker, De Brandwoeker en Repetitiekot

TICKETS

Tickets voor het voorjaar 2021

Te gast

Externe organisatoren te gast in CC De Woeker