ZOVER-project

Met de steun van de Europese Unie (EFRO – Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling) en de Provincie Oost-Vlaanderen en in samenwerking met de Stad Ninove, Gemeente Kruishoutem en VOKA Oost-Vlaanderen treedt Stad Oudenaarde op als promotor van ‘ZOVER’ (Zuid-Oost-Vlaams Energie Reductieproject).

Binnen het project ‘ZOVER’ komt een energiecoach bij bedrijven langs om hun verbruik onder de loep te nemen. Daarna wordt het bedrijf intensief begeleid bij de implementatie van de meest efficiënte energiebesparende maatregelen. Het ganse traject duurt 1 jaar en wordt volledig gratis aangeboden.

Voor wie zelf ook wel wat wil bijleren over energiebesparende technieken, organiseert VOKA Oost-Vlaanderen een Lerend Netwerk binnen dit project.

Het energieadviesbureau E20 (Energy to Zero Consult) werd door ons aangesteld als energiecoach. Hun team van energiedeskundigen heeft een uitgebreide ervaring in energieprojecten en energiecoaching bij bedrijven. Onze bedrijven kunnen dus rekenen op een professionele dienstverlening!

KMO’s met een energieverbruik vanaf 75 MWh elektriciteit (of 150 MWh aardgas of 7.500 l stookolie) kunnen tot onze doelgroep behoren.

Meer weten? Neem -vrijblijvend-  contact op met de milieudienst (055 33 51 60 – milieu@oudenaarde.be)