Beleef de Ronde in Oudenaarde

Publieksdorp

Het sfeervolle publieksdorp, aan de aankomstplaats, opent vanaf 13u zijn deuren. Het belevingsplein heeft naar goede gewoonte een groot scherm, eet- en drankstanden, animatie en bovenal ambiance.

Jeugdzone

Ook in de jeugdzone zal je de koers live kunnen volgen op groot scherm, een initiatief van de jeugdverenigingen KSA Oudenaarde en jeugdhuis Den Hof.

After event

Op de markt kun je na de Ronde genieten van muziek, een hapje, een drankje en een pak amusement. Om 19 uur opent Les Princes Des Bois het feest op de markt, aansluitend draait DJ Dylanski zijn set tot 22.30 uur en afsluiten doen we in volle ambiance met Gusto en Joran.

Les Princes Des Bois 19 – 20.30 uur

Ludiek, speels, ontwapenend - dat kan je verwachten van de set van deze muziekband. Dit mannelijk trio brengt enkel hits in akoestische minimalistische setting, met dancing shoes en met een grote glimlach. Het repertoire van Les Princes Des Bois bestaat uit moderne pop en rockmuziek.

DJ Dylanski 20.30 – 22.30 uur

DJ Dylanski, beter bekend als dj met gevoel voor de originele tunes, mixt het vlotjes aan elkaar met de trendsetter van vandaag. Met een grote gevarieerde selectie van betere muziek zal hij de avond in de juiste sfeer brengen naar een climax van opzwepende beats. 

Gusto en Joran 22.30 – 00.30 uur

Gusto en Joran leggen samen 14 jaar ervaring uit het nachtleven in een onvergetelijke live mix. Een onafscheidelijk – op pure vriendschap gebaseerd – duo die de mensen het juiste nummer geven op het juiste moment, ongeacht de leeftijd. Deze manier van draaien bracht ze ondertussen al in de beste discotheken van België. Gusto & Joran spreken de taal van vriendschap, maar delen niet-te-stoppen het gevoel van liefde voor hun publiek tijdens hun set.

Propere Ronde

De Ronde van Vlaanderen brengt heel wat supporters op de been, maar waar zoveel mensen samen komen, is er helaas ook veel afval. De organisatoren en de lokale besturen doen heel wat inspanningen om de afvalberg te verkleinen. 

We rekenen echter ook op de supporters. Dus, laat geen afval rondslingeren: neem het mee naar huis of gooi het in de vuilnisbak. Zo maken we van de Ronde van Vlaanderen niet alleen de mooiste en de veiligste, maar ook de properste!