Nieuwe inwoner

Welkom in Oudenaarde! Je kwam recent in onze stad wonen en dus willen we jou graag tijdens een onthaalmoment persoonlijk ontmoeten. Ons onthaalmoment vindt plaats op zondag 27 november om 9 uur in het stadhuis van Oudenaarde (Markt 1).

De burgemeester, de leden van het schepencollege en de gemeenteraadsleden verwelkomen jou graag in de volkszaal van het stadhuis. Na een introductie tot onze stad, kan je kiezen tussen een rondleiding in het stadscentrum of een rondleiding in het MOU langs de wandtapijten en zilvercollectie of een activiteit op kindermaat in het MOU. We sluiten dit onthaalmoment af in de volkszaal met een korte drink. 

Om het onthaalmoment in goede banen te kunnen leiden vragen we geïnteresseerden om hun aanwezigheid te bevestigen door in te schrijven via deze website of via de knop onderaan deze pagina. Graag ontvangen wij jouw antwoord ten laatste op 14 november.

Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel niet om contact op te nemen via communicatie@oudenaarde.be of 055 33 51 80.

Opgelet: dit onthaalmoment vindt plaats in het stadhuis op de Markt (Markt 1) en niet in het Administratief Centrum Maagdendale (Tussenmuren 17).

​We hopen jou op 27 november in het stadhuis te mogen begroeten!