Op jacht in de stad

Op jacht in de stad

Bij Das Box kies je voor een betaalbare doe-het-zelf formule. Koop een box en speel waar en wanneer je maar wil. In Oudenaarde kun je een spannend achtervolgingsspel spelen of samen met je kinderen op schattenjacht gaan.

Spannend achtervolgingsspel voor 16+

Een gevaarlijke gangster is ontsnapt uit de gevangenis en is op diamantenroof in Oudenaarde. Kan jouw politieteam hem neerschieten voor hij met de diamanten aan de haal gaat? Achtervolg de dief doorheen de stad met je smartphone. Maar pas op: hij kan mijnen droppen en stoorzenders plaatsen om jullie te dwarsbomen! Vangen jullie de boef of is hij jullie te slim af? Das Box Super Cops is een spannend achtervolgingsspel dat ideaal is voor een vrijgezellenfeest of een teambuilding. Ook vriendengroepen of families die houden van een goede dosis actie en spanning kunnen dit stadsspel smaken voor hun uitstap. Deel je groep op in 1 gangster team van 2 of 3 spelers en 2 tot 5 politieteams van 2 of 3 spelers. Trek naar het centrum van Oudenaarde en de fun kan beginnen met dit zeer interactieve GPS-spel!

Meer info vind je op https://dasbox.be/boxen/super-cops/

Interactieve schattenjacht voor kinderen

Dromen je kinderen van een echte schattenjacht na het lezen van Geronimo Stilton? Willen ze echte spionagetools gebruiken en geheimschrift ontcijferen op hun verjaardag? Wil je deze droom graag waarmaken, maar ben je na een werkweek meer toe aan slapen en lezen op je iPhone in een warm bad, dan is de Super Secret box ideaal voor jou! Super Secret is een interactieve en kant-en klaar speurtocht voor kinderen. Een ideaal product voor ouders of begeleiders die op zoek zijn naar actieve en originele activiteit voor een verjaardag, uitstap, lentefeest of kamp … De kinderen worden superdetectives voor een dag en helpen de dader op te sporen van een grote diamantroof. Om erachter te komen wie de dief is, hebben ze een detectivegadget: de Super Secret app, een iPhone of Android app met handige spionagetools. Hiermee luisteren ze de dader af en ontcijferen ze geheime boodschappen. Via Facebook Messenger nemen ze contact op met commissaris Maurits van het GOK en het speurwerk kan beginnen! Je kiest zelf de locatie waar je wil spelen, maar in Oudenaarde is het recreatiedomein De Donk een aanrader.

Meer info op https://dasbox.be/boxen/super-secret/

E-mail: info@dasbox.be

Tel: 0485 858586