Begeleider Multimove/Sportsnack

GEZOCHT: LESGEVER SPORTSNACK/MULTIMOVE

Moev en Sport Vlaanderen zijn voor volgend schooljaar op zoek naar gemotiveerde lesgevers voor het project ‘sportsnack’ en ‘multimove’. (bachelor/master LO, laatstejaars student LO, trainer/initiator sport, sportieve ouder met ervaring als coach, …)

Sportsnack en Multimove worden georganiseerd door Moev en Sport Vlaanderen i.s.m. de sportdienst en de lagere school.

Sportsnack is een naschools sportaanbod voor de leerlingen van het lager onderwijs. Multimove richt zich op het kleuteronderwijs. Bedoeling van beide projecten is om de kinderen een extra uurtje sport aan te bieden en hen te laten kennismaken met verschillende sporten of bewegingsvormen. De lessen gaan door op de school zelf en starten 15 min. na schooltijd.

Sportsnack en multimove kunnen elke dag van de week doorgaan, behalve op woensdag.

Dit wordt bepaald in samenspraak met de lesgever en de school. Als lesgever krijg je een aantrekkelijke vergoeding d.m.v. een vrijwilligersovereenkomst.

 

Ben je geïnteresseerd om één of meerdere lessenreeksen te geven of wens je meer uitleg neem dan zo spoedig mogelijk contact op via onderstaande gegevens.

U vindt alle voorwaarden om Sportsnack en/of Multimove begeleider te worden via: https://www.sport.vlaanderen/trainers-en-sportbegeleiders/opleiden-en-bi...