Ronde van Vlaanderen Jeugd op zondag 22 mei

Nieuw: Ronde van Vlaanderen voor de Jeugd

Oudenaarde ontvangt op zondag 22 mei de topcompetitie van de junioren en nieuwelingen, zowel jongens als meisjes. Na dertien succesvolle edities de Ronde van Vlaanderen voor Beloften in Oudenaarde en na twee jaren afwezigheid door de alombekende reden, is de stad opgetogen om ditmaal drie keer de Ronde van Vlaanderen voor de jeugd te ontvangen. Onze toekomstige toppers bewijzen zich in Oudenaarde op een pittig parcours met steile hellingen en iconische kasseistroken. 

Wedstrijden

Welke ritten staan op het programma? Een wedstrijd voor de U19, beter bekend als de junioren, de nieuwelingencategorie (U17) en een Ronde van Vlaanderen voor de meisjesjeugd (U17 en U19), die laatste rijden samen hun wedstrijd. Strijdend op het allerhoogste niveau gaat jong talent op zoek naar hun winst in Vlaanderens Mooiste, met start op de Markt en aankomst in de Hoogstraat.

Animatie op de Markt

Het centrum van Oudenaarde wordt zondag een feestzone.  Op de Markt kunnen wielerliefhebbers de ritten meevolgen op groot scherm, terwijl kinderen zich amuseren op springkastelen en een wiebelig apenparcours. Om vlot het centrum in te geraken met de auto, rijd je best via de Minderbroedersstraat binnen en parkeer je je op parking De Ham. De Markt is steeds toegankelijk voor voetgangers en fietsers. 

Voor meer informatie ga je naar www.derondeinoudenaarde.be/

Terug naar nieuwsoverzicht