1. Krokus

Tijdens de krokusvakantie, van maandag 28 februari tot en met vrijdag 4 maart organiseert de jeugd- en sportdienst een themakamp voor kinderen van 3 t.e.m. 15 jaar. Ook kinderen met een beperking zijn welkom. Het thema dit jaar Far West. 

Wanneer?

Maandag 28 februari tot en met vrijdag 4 maart 2022

Waar?

Het themakamp vindt plaats in Sportcentrum Rode Los 1, 9700 Oudenaarde

Inschrijven? 

Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Enkel kinderen die de volledige week komen, mogen deelnemen aan deze themaweek.
Inschrijven kan via de webshop en in Jeugdcentrum Jotie (Hofstraat 14) vanaf woensdag 22 september tijdens de openingsuren. Kinderen met een beperking kunnen inschrijven vanaf 14 september.

Registratie en inschrijving impliceert dat u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden.

 

Kostprijs?

  • Inwoner van Oudenaarde: €55
  • Niet-inwoner van Oudenaarde: €75
  • OK-pas: €15
Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

De prijs bedraagt €44 voor inwoners van Oudenaarde, €60 voor niet-inwoners van Oudenaarde en €12 voor mensen met een OK-pas.

Opvang voor en na, 3 drankjes en een 4-uurtje per dag, verzekering, spelbegeleiding, filmvoorstelling, zwembeurt (onder voorbehoud) en sportactiviteiten.

Wél Meebrengen:

Lunchpakket (liefst in een boterhamdoos), herbruikbare drinkfles, regenjas, zwemkledij (onder voorbehoud), sportkledij (op donderdag)

Let op:

Plaatsen zijn beperkt (100 deelnemers), inschrijven is dus verplicht. Enkel kinderen die het volledige kamp bijwonen, kunnen deelnemen. Voor elk nieuw kind dient op voorhand bij de jeugddienst een gegevensfiche te worden ingevuld.

Bij het te laat afhalen van je kind(eren) wordt per begonnen kwartier een boete van 2,5euro per kind aangerekend . Kinderen die zonder begeleiding het themakamp mogen verlaten, moeten een schriftelijke toestemming van de ouders (met vermelding van het vertrekuur) afgeven aan de hoofdanimator.

Vanaf het derde ingeschreven kind kan je een korting genieten.
Het themakamp is fiscaal aftrekbaar. Gedeeltelijke terugbetaling via ziekenfonds mogelijk.

Indien je kind door omstandigheden niet aanwezig kan zijn op het kamp, verwachten we dat je vijf werkdagen op voorhand annuleert. Voorbij deze termijn kan kosteloos annuleren enkel mits medisch attest.