1. Krokus

Tijdens de krokusvakantie, van maandag 20 februari tot en met vrijdag 24 februari verwelkomen de Jeugd- en Sportdienst alle kinderen van 3 t.e.m. 15 jaar in 'het verre verre Aldovia'. 

Alle voorbereidingen zijn getroffen; de ceremonie is piekfijn uitgestippeld, de taart van hof banketbakker Jean-Paul krijgt zijn finishing touches, de paarden zijn gekamd en verzorgd en staan bij de koets klaar voor vertrek! De bruiloft van het jaar staat voor de deur en alle Aldovianen wachten in spanning af!

Prins Kazimir staat aan het altaar te wachten, de bruidsmuziek vangt aan…. Iedereen zit op het puntje van zijn stoel… maar prinses Eleonor komt maar niet tevoorschijn.

Wat er precies gebeurt is in het koninkrijk van Aldovia ontdek je samen met de animatoren tijdens het themakamp van de krokusvakantie.

Wanneer?

Maandag 20 februari tot en met vrijdag 24 februari 2023.

Waar?

Het themakamp vindt plaats in Sportcentrum Rode Los 1, 9700 Oudenaarde

Inschrijven? 

Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Enkel kinderen die de volledige week komen, mogen deelnemen aan deze themaweek.
Inschrijven kan via de webshop en in Jeugdcentrum Jotie (Hofstraat 14) vanaf woensdag 21 september tijdens de openingsuren. Kinderen met een beperking kunnen inschrijven vanaf 14 september.

Het themakamp is momenteel volzet en worden dus geen nieuwe inschrijvingen aangenomen. 

Registratie en inschrijving impliceert dat u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden.

 

Kostprijs?

  • Inwoner van Oudenaarde: €55
  • Niet-inwoner van Oudenaarde: €75
  • OK-pas: €15
Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

De prijs bedraagt €55 voor inwoners van Oudenaarde, €75 voor niet-inwoners van Oudenaarde en €15 voor mensen met een OK-pas.

Opvang voor en na, 3 drankjes en een 4-uurtje per dag, verzekering, spelbegeleiding, filmvoorstelling en zwembeurt (onder voorbehoud).

Wél Meebrengen:

Lunchpakket (liefst in een boterhamdoos), herbruikbare drinkfles, regenjas, zwemkledij (onder voorbehoud), sportkledij (op donderdag)

Let op:

Plaatsen zijn beperkt (100 deelnemers), inschrijven is dus verplicht. Enkel kinderen die het volledige kamp bijwonen, kunnen deelnemen. Voor elk nieuw kind dient op voorhand bij de jeugddienst een gegevensfiche te worden ingevuld.

Bij het te laat afhalen van je kind(eren) wordt per begonnen kwartier een boete van 2,5euro per kind aangerekend . Kinderen die zonder begeleiding het themakamp mogen verlaten, moeten een schriftelijke toestemming van de ouders (met vermelding van het vertrekuur) afgeven aan de hoofdanimator.

Vanaf het derde ingeschreven kind kan je een korting genieten.
Het themakamp is fiscaal aftrekbaar. Gedeeltelijke terugbetaling via ziekenfonds mogelijk.

Indien je kind door omstandigheden niet aanwezig kan zijn op het kamp, verwachten we dat je vijf werkdagen op voorhand annuleert. Voorbij deze termijn kan kosteloos annuleren enkel mits medisch attest.