Herfst

Tijdens de herfstvakantie, van maandag 28 tot en met donderdag 31 oktober organiseert de jeugd- en sportdienst een themakamp voor kinderen van 3 t.e.m. 15 jaar. Ook kinderen met een beperking zijn welkom.

Rémy's grote vlucht

Chef Rémy, uit het wereldberoemde restaurant ‘Ratatouille’ uit Parijs, kent geen rust meer. Staat hij niet in zijn eigen keuken, dan vliegt hij van de ene persvoorstelling naar een andere TV-show of helpt hij collega-restauratiers uit de nood. Op een ochtend staat hij op, bekijkt zijn agenda en neemt een drastisch besluit. Hij pakt zijn koffers en neemt de eerste beste vlieger. Hij geniet van iedere minuut en denkt er niet aan om ooit nog terug te keren naar zijn keuken. Tot hij plots verneemt dat het bergaf gaat met zijn zaak. Krijgt Rémy heimwee en zal hij terugkeren naar Parijs? Of draait hij voorgoed de knop om en kijkt hij nooit meer terug naar zijn leven als kok?

Wanneer?

Maandag 28 oktober tot donderdag 31 oktober 2019.

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

Opvang voor en na, 3 drankjes en een 4-uurtje per dag, verzekering, spelbegeleiding, zwembeurt (dinsdag) en sportactiviteiten (donderdag).

Wél Meebrengen:

Lunchpakket (liefst in een boterhamdoos), herbruikbare beker, regenjas, zwemkledij (op dinsdag), sportkledij (op donderdag)

Let op:

Plaatsen zijn beperkt (100 deelnemers), inschrijven is dus verplicht. Enkel kinderen die het volledige kamp bijwonen, kunnen deelnemen. Voor elk nieuw kind dient op voorhand bij de jeugddienst een gegevensfiche te worden ingevuld. Inschrijven kan vanaf woensdag 11 september om 13.30u. Dit kan online via de webshop of in JC Jotie.  De inschrijving is pas definitief als er betaald is.

Bij het te laat afhalen van je kind(eren) wordt per begonnen kwartier een boete van 2,5euro per kind aangerekend. Kinderen die zonder begeleiding het themakamp mogen verlaten, moeten een schriftelijke toestemming van de ouders (met vermelding van het vertrekuur) afgeven aan de hoofdanimator.

Vanaf het derde ingeschreven kind kan je een korting genieten.
Het themakamp is fiscaal aftrekbaar. Gedeeltelijke terugbetaling via ziekenfonds mogelijk.

Indien je kind door omstandigheden niet aanwezig kan zijn op het kamp, verwachten we dat je vijf werkdagen op voorhand annuleert. Voorbij deze termijn kan kosteloos annuleren enkel mits medisch attest.

Kinderen met een beperking:

De activiteiten van JC Jotie zijn ook toegankelijk voor kinderen met een beperking. Hiervoor inschrijven kan vanaf 1 september tijdens de openingsuren van de jeugddienst.