4. Herfst

Tijdens de herfstvakantie, van dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 november organiseert de jeugd- en sportdienst een themakamp voor kinderen van 3 t.e.m. 15 jaar. Ook kinderen met een beperking zijn welkom. Het thema wordt later nog bekend gemaakt. 

Wanneer?

Dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 november 2021.

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

Opvang voor en na, 3 drankjes en een 4-uurtje per dag, verzekering, spelbegeleiding, filmvoorstelling, zwembeurt (onder voorbehoud) en sportactiviteiten.

Wél Meebrengen:

Lunchpakket (liefst in een boterhamdoos), herbruikbare drinkfles, regenjas, zwemkledij (onder voorbehoud), sportkledij (op donderdag)

Let op:

Plaatsen zijn beperkt (100 deelnemers), inschrijven is dus verplicht. Enkel kinderen die het volledige kamp bijwonen, kunnen deelnemen. Voor elk nieuw kind dient op voorhand bij de jeugddienst een gegevensfiche te worden ingevuld.

Bij het te laat afhalen van je kind(eren) wordt per begonnen kwartier een boete van 2,5euro per kind aangerekend . Kinderen die zonder begeleiding het themakamp mogen verlaten, moeten een schriftelijke toestemming van de ouders (met vermelding van het vertrekuur) afgeven aan de hoofdanimator.

Vanaf het derde ingeschreven kind kan je een korting genieten.
Het themakamp is fiscaal aftrekbaar. Gedeeltelijke terugbetaling via ziekenfonds mogelijk.

Indien je kind door omstandigheden niet aanwezig kan zijn op het kamp, verwachten we dat je vijf werkdagen op voorhand annuleert. Voorbij deze termijn kan kosteloos annuleren enkel mits medisch attest.