Herfst

De boze heks staakt

Carmella is het beu. Na het lezen van het script voor een nieuw sprookje heeft ze het helemaal gehad en gooit ze de boeken neer. In ieder sprookje wordt zij als de grote slechterik afgeschilderd, terwijl zij eigenlijk alleel maar het slachtoffer is van haar eigen goede daden. Carmella beslist om ons mee terug te nemen in de tijd en toont ons het verhaal van haar kant. Neem deel aan het themakamp en kom samen met ons te weten hoe de boze heks die wij kennen misschien toch niet zo boos is.

Wanneer?

Maandag 29 oktober tot woensdag 31 oktober 2018.

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

Opvang voor en na, 3 drankjes en een 4-uurtje per dag, verzekering, spelbegeliding, zwembeurt en sportactiviteiten.

Wél Meebrengen:

Lunchpakket, regenjas, sportkledij, zwemkledij (op woensdag).

Let op:

Plaatsen zijn beperkt (100 deelnemers), inschrijven is dus verplicht. Enkel kinderen die het volledige kamp bijwonen, kunnen deelnemen. Voor elk nieuw kind dient op voorhand bij de jeugddienst een gegevensfiche te worden ingevuld. Inschrijven kan vanaf woensdag 26 september om 17uur. Dit kan online via de webshop of in JC Jotie.  De inschrijving is pas definitief als er betaald is.

Bij het te laat afhalen van je kind(eren) wordt per begonnen kwartier een boete van 2,5euro per kind aangerekend. Kinderen die zonder begeleiding het themakamp moen verlaten, moeten een schriftelijke toestemming van de ouders (met vermelding van het vertrekuur) afgeven aan de hoofdanimator. We zorgen ervoor dat er dagelijks leuke foto's op de Facebookpagina's 'JCJotie' en 'Sportdienst Oudenaarde' verschijnen. Zo blijf je op de hoogte van de leuke activiteiten en nieuwigheden op kamp!

 

Het themakamp is fiscaal aftrekbaar. Gedeeltelijke terugbetaling via ziekenfonds mogelijk.

Kinderen met een beperking:

De activiteiten van JC Jotie zijn ook toegankelijk voor kinderen met een beperking. Hiervoor inshcrijven kan vanaf 11 september tijdens de openingsuren van de jeugddienst.