Cultureel nieuws

nieuwsberichten & inschrijven nieuwsbrief

Sinds jaar en dag sensibiliseert de vzw Vlaanderen-Europa in samenwerking met de Vlaamse overheid zoveel mogelijk Vlamingen voor de campagne Vlaanderen Feest! Telkens weer waaiert Vlaanderen Feest!

De ticketverkoop voor de voorstellingen in het voorjaar kende alweer een vliegende start. Een aantal voorstellingen waren bijna onmiddellijk uitverkocht, waaronder Die Verdammte Spielerei, Guido Belcanto, Michael Van Peel en Filip Jordens.

Het Woekerteam gaat er tijdens de feestdagen even tussenuit!

Wie tickets voor het voorjaar wil reserveren kan dat nog steeds doen in de webshop of in de Bibliotheek.

Op vrijdag 26 april gaat Oudenaarde weer op zoek naar zijn lokale muzikale helden tijdens de SHOWCASE. Net zoals in 2017 kijken we uit naar onze eigen nieuwe lichting.

Na de verkiezingen van 14 oktober 2018 mochten we begin dit jaar onze nieuwe schepen van cultuur verwelkomen: Stefaan Vercamer (CD&V).

Ben jij de geknipte man/vrouw voor het bestuur van de Oudenaardse cultuurraad?

Het stadsbestuur wil individuen en verenigingen ondersteunen bij het organiseren van socio-culturele projecten in Oudenaarde.

Het Woekerteam wil iedereen bedanken die de tijd genomen heeft om de tevredenheidsenquête in te vullen. We kregen meer dan 350 ingevulde enquêtes binnen, waarvoor dank!

Op zondag 28 april 2019 organiseert de Oudenaardse cultuurraad de derde editie van Onderstroom. Een dag waarop Oudenaardse verenigingen, muzikanten, kunstenaars en andere creatievelingen elkaar ontmoeten en ons een blik achter de schermen gunnen.