Pop-up vaccinatiecentrum in Oudenaarde

Lindestraat 47

Vaccineren? Va-cci-neigens da! Bescherm jezelf en je omgeving door je te laten vaccineren. 

Om ervoor te zorgen dat alle inwoners van Oudenaarde veilig, snel en dichtbij gevaccineerd kunnen worden, werkt het stadsbestuur samen met de gemeenten binnen de eerstelijnszone Vlaamse Ardennen.

De inwoners in onze stad werden van maart tot en met oktober 2021 gevaccineerd in evenementenhal De Qubus. Van november 2021 tot maart 2022 was het vaccinatiecentrum gevestigd in de Pater Ruyffelaertstraat 32. Sindsdien is er in evenementenhal De Qubus een pop-up vaccinatiecentrum geopend. Sinds 9 maart werkt het vaccinatiecentrum met gemengde shifts. Dat betekent dat iedereen (vanaf 5 jaar) op dat moment een afspraak kan maken in het vaccinatiecentrum, voor zowel een basisvaccinatie als boostervaccinatie.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer
Je hebt zo’n tiental minuten nodig om van het station van Oudenaarde naar het vaccinatiecentrum te stappen. Je kan je route plannen via www.delijn.be > en www.belgiantrain.be >

Met de wagen
Vanaf de N60 neem je de afslag richting de Doornikse Heerweg.  Dan sla je links af op de Gentstraat richting Eine en neem je meteen de eerste straat rechts naar de Arend de Keyserestraat. Op het einde van de straat sla je rechts af en ben je in de straat van je bestemming (Lindestraat). Het vaccinatiecentrum bevindt zich aan de linkerkant van de straat. Er is een ruime parking voorzien voor het centrum. 

 

Meer informatie over het coronavaccin

Vaccinatie is de beste bescherming tegen het coronavirus en de grootste garantie dat we opnieuw volop van het leven kunnen genieten.

Heb je vragen over het coronavaccin? Op deze pagina vind je het antwoord op een aantal vaak gestelde vragen.

Terug naar nieuwsoverzicht