Fietszoektocht

Voor het eerst organiseren KWB en stadsbestuur Oudenaarde samen een zoektocht op de fiets. Zo kan je kennismaken met de landelijke deelgemeentes van Leupegem, Kerzelare, Ename, Volkegem, Mater en Melden. Om maximaal van de mooie natuur en vele vergezichten te kunnen genieten, gebeurt het speuren pas op de stopplaatsen zelf. Dat maakt deze zoektocht ook geschikt voor wie wat minder sportief of goed te been is: rijd met je wagen van stoppunt naar stoppunt en speur mee!

Praktisch

Deelnemen kan tot 15 september 2021. Je avontuur start bij Visit Oudenaarde (Stadhuis), waar je het zoekboekje kan kopen voor 5 euro. Je kan het op aanvraag ook toegestuurd krijgen (zie www.kwb-oudenaarde.com).

De afstand bedraagt 22 km en het grootste deel van het parcours gaat over de mooiste wegen en paden uit onze regio. Speciaal voor beginners of families en tieners is er een familiezoektocht voorzien. Gevorderde speurneuzen krijgen een ‘die hard’-versie voorgeschoteld.

Heb je goed gezocht? Dan ga je misschien met een van onze mooie prijzen aan de haal. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Oudenaarde-bon ter waarde van 100 euro, een bierpakket of een mooi boek? Goed om weten: hoe meer deelnemers, hoe meer prijzen!

Goed om weten

Op zondag 3 oktober worden alle winnaars én antwoorden bekendgemaakt op de website van KWB.

Merk je onderweg iets op wat de speurtocht belemmert of wil je graag iets anders melden over deze zoektocht, geef dan een seintje via kwb.oudenaarde@hotmail.com.