Wandelzoektocht

!!!! De zoektocht wordt verlengd tot 31 december 2020 !!!

​De wandelzoektocht laat je kennis maken met Oudenaarde, op een nét iets andere manier. Het maakt niet uit of je trotse inwoner van Oudenaarde bent of het is je eerste kennismaking met onze stad, deze zoektocht is voor jong en oud een uitdaging. De zoektocht neemt je mee doorheen het bruisende hart van de stad met verrassend mooi erfgoed, maar ook heel wat gezellige plekjes en sfeervolle terrasjes, cafés en restaurants. Heb je goed gezocht? Dan ga je misschien met een van de mooie prijzen aan de haal, waaronder 50 aankoopbonnen van elk 50,00 euro waarde.

Voor inwoners uit de regio is er een extraatje! Onder de deelnemers die afkomstig zijn uit Oudenaarde en de Vlaamse Ardennen worden in totaal 300 extra aankoopbonnen van 50 euro verloot.

Bij je zoektochtboekje krijg je trouwens een jeton die goed is voor een gratis drankje bij een van de lokale horeca-uitbaters. Deze jetons blijven geldig tot 2 maand na de heropening van de horeca. 

De wandelzoektocht is een samenwerking tussen het stadsbestuur, KWB en Oudenaarde Winkelstad. Deze loopt van 1 juli tot 31 december en is verkrijgbaar voor € 5 in het infokantoor van Toerisme Oudenaarde.

De winnaars van de loting voor de inwoners van Oudenaarde zullen persoonlijk gecontacteerd worden. 

Voor meer info of vragen, contacteer toerisme@oudenaarde.be.