The Outsider

The Outsider Vlaamse Ardennen, gelegen aan de Donk, natuurlijk.

Wil je Oudenaarde en omgeving eens op een actieve manier ontdekken, dan kan je zeker terecht bij onderstaande organisatie op en rond de Donkvijver.

Groepen kunnen er terecht om te slapen in de jeugdverblijfcentra “Het Moerashuis” (72 pers) en de “Thuisbuizen” (24 pers): www.moerashuis.be

Daarnaast is er de gezellige Taverne Den Dronk die bezoekers en wandelaars verwent met een hapje en een drankje.
The Outsider beschikt er eveneens over een feest- en vergaderzaal, alsook een uiterst gezellig terras.
www.dendronk.be

Op deze locatie vind je ook nog:

Het fietsinrijpunt beschikt over 50 stadsfietsen, een bakfiets en 6 elektrische fietsen. Er hangen kaarten met diverse fietsroutes en er is een fietsreparatieset voor handen voor kleine herstellingen.

De bootjesverhuur verzorgt plezier op het water.
Kano’s, pedalo’s, sup’s (standing up paddling) staan ter beschikking voor vrienden en families die rustig de Donkvijver willen verkennen. Zowel groepen als individuelen kunnen hier terecht voor een uurtje of meer waterplezier.

Het avonturenpark “The 7 Summits” laat de avonturiers dan weer 7 avontuurlijke hoogtepunten beleven; soms in de hoogte op de 15 m hoge touwenpisten “The Blue Diamond”, soms letterlijk in het “moerasparcours” of op de verschillende paadjes van het “blote voetenpad”.
Kortom, wie avontuur en uitdagingen zoekt, is hier aan het juiste adres: www.the7Summits.be

Op het “Outsider Cablepark” kunnen de waterratten dan weer terecht om te waterskiën of te wakeboarden. Voor beginners is er uiteraard een beginnerspiste en starten we met kneeboarden.  Eén maal dat vlot loopt, verplaatsen we ons naar de grote kabelbaan van 680 meter:  www.outsidercablepark.be

Laserbattle gebeurt dan weer op de speciaal aangelegde battlefields, een avontuurlijk terrein vol heuvels en bomen, waar de Volkaertbeek doorheen kronkelt. Speciale kampen zijn de uitvalsbasis voor briefings en strategische plannen van de groepen en combatteams.

Als alternatief kan ook arrowtag gespeeld worden met pijl en boog (uiteraard met een stompe pijlpunt van zachte rubber): www.laserbattle.be

Heeft u ook zin gekregen uw eigen grenzen te verleggen?
Dan ben je van harte welkom aan de Donk natuurlijk!