Met de boot

Passantenhaven

In een oude Scheldearm net buiten het stadscentrum van Oudenaarde, tussen de sluis en de ophaalbrug, is de passantenhaven gelegen. De haven bevindt zich in een rustige, groene en bloemrijke omgeving. De aanlegsteiger heeft een lengte van 350 meter. Voor inlichtingen in verband met het aanmeren en de prijs van de ligplaatsen, kunt u zich wenden tot de havenmeester Guy: GSMnummer 0485 67 90 09 of Havenmeester.oudenaarde@vpf.be. De aanlegsteiger is ook bereikbaar voor rolstoelpatiënten. Elektriciteits- en watervoorzieningen zijn beschikbaar, alsook de mogelijkheid tot het verkrijgen van witte diesel.

De 4 Vaargetijden

In de jachthaven van Oudenaarde vertrekt “De 4 Vaargetijden” voor verschillende meerdaagse tochten. Zin in een weekje echte verwencruise met zijn tweetjes of een lekker weekend uitwaaien met max. 8 vrienden? Liever een Fiets-VaarVakantie? Of een 10-daagse tocht dwars door België, met een ander vergezicht na iedere bocht?

Neem dan zeker contact op en vraag naar de mogelijkheden! Maurits en Olga heten u van harte welkom aan boord.

Tussen november en april is het ook mogelijk om in een kajuit aan boord te overnachten. De Boat & Breakfast kost 60 € per kajuit, inclusief een stevig zeemansontbijt.

Ename

U kan met de boot ook vrij gebruik maken van de aanlegsteiger langs de Schelde aan de archeologische site van Ename.