Sportreferendum 2016

De sportdienst van Oudenaarde organiseert i.s.m. de sportraad en radio Brouwer de 10° editie van het sportreferendum in de volkszaal van het stadhuis.

Dit in aanwezigheid van Roger Van Der Gucht, ex-doelman van KSV Oudenaarde.

Het sportreferendum gaat door op vrijdag 27 januari 2017, vanaf 20u tot 22u30, met optredens en een receptie aangeboden door het stadsbestuur. Alles wordt aaneengepraat door VRT-radio 2 journalist Francis Van Assche.

Tijdens het referendum is een huldiging voorzien van 7 categoriën, bestaande uit sportvrouw (boven 18 jaar), sportman (boven 18 jaar), sportjongere (geboren in 1999 of later), sportclub algemeen, jeugdsportclub tot 18 jaar, een verdienstelijke vrijwilliger of verdienstelijk vrijwilligersteam in de sportclub en verdienstelijke G-sporter.

Tussen de verkiezingen in zijn er optredens voorzien.

Kandidaten al of niet aangesloten bij de sportraad dienen uiteraard betrokkenheid met de stad Oudenaarde te bewijzen. (Reglement te bekomen bij de sportdienst, e-mail: sportdienst@oudenaarde.be)

De laureaten worden verkozen door een vakjury, ook de inwoners uit Oudenaarde kunnen hun stem uitbrengen bij Radio Brouwer die de verkiezing life in de ether brengt.

 

De uiterste inschrijvingsdatum voor kandidaten is vrijdag 23 december 2016!
Het inschrijvingsformulier vind je hieronder.