Sport na school

Met Sport Na School (SNS) krijgen de leerlingen van de secundaire scholen van alle netten in onze stad, de kans om een SNS-pasje te kopen. Met een SNS-pas kan je tal van sporten beoefenen. De sportactiviteiten sluiten aan op de schooluren en je hoeft niet vooraf in te schrijven voor een bepaalde sport. Je kan dagelijks en onbeperkt aan meer dan één sportactiviteit deelnemen. De activiteiten vinden plaats in de sportaccommodatie van het stadsbestuur, van sommige deelnemende scholen, van sportclubs en van privé-sportcentra. Je hebt keuze uit tal van boeiende activiteiten zoals fitness, muurklimmen, zumba, squash, tennis, badminton, zwemmen, taekwondo, judo, spinning, paardrijden,… te veel om op te noemen. Alle leerlingen van de secundaire scholen krijgen via hun leerkracht LO een inschrijvingsbrief voor het SNS-project. Inschrijven kan voor 1 of 2 periodes van telkens 15 weken. Een SNS-pasje voor 15 weken kost 30 euro; voor 30 weken betaal je 45 euro. Via de ziekteverzekering kan je nog een deel van het inschrijvingsgeld terugkrijgen. 

Dit jaar kunnen we 30 weken sport aanbieden omdat het seizoen al start op 24 september, tweede periode start op 28 januari! Hieronder kan je het rooster en de data terugvinden.

Ook op www.sportnaschool.be vind je de roosters voor Oudenaarde of Ronse terug. In het uurrooster vind je een overzicht van de aangeboden sporten, de uren en de locaties.

Je kan ook terecht bij de stedelijke sportdienst:
T 055 31 49 50
E sportdienst@oudenaarde.be