Babyballers

WAT?

BabyBallers is een sport- en spelconcept van Sportkids vzw, gericht op peuters en kleuters (van 1,5 tot 5 jaar), samen met de (groot)ouders. Professioneel opgeleide trainers brengen de kindjes op een speelse en didactische manier balvaardigheid bij.

  • BabyBallers (1,5 tot 2,5 jaar)

Vanaf 16 maanden kunnen fundamentele bewegingsvaardigheden worden opgepikt. Met behulp van verschillende leertechnieken, worden vormen, kleuren, getallen en lichaamsdelen aan uw BabyBaller aangeleerd. Door geduld en doorzettingsvermogen merken we dat het kind na herhaaldelijke lessen inzichten verwerft, waarbij het dribbelen en schoppen iets minder rommelig wordt.

  • MiniBallers (2,5 tot 3,5 jaar)

We trainen ook in het leren door middel van kleuren. We gebruiken felgekleurde kegels en veel van onze spellen bevatten de noodzaak om de juiste kleuren te herkennen.Tellen en getallen zijn ook een belangrijk onderdeel van onze sessies. Spelenderwijs stimuleren we deze kanten van de ontwikkeling van een kind. Verbeelding en creativiteit vormen hierbij een belangrijk aspect. In veel van onze spellen vragen we de kinderen bijvoorbeeld om zich de kegels voor te stellen als bomen en een van onze coaches als de grote boze wolf!

Het is ook een geweldige plek voor ouder-kind binding. We moedigen ouders en grootouders aan om mee te doen, waar de kinderen dol op zijn!

  • Ballers (3,5 tot 5 jaar)

Naarmate uw kinderen ouder worden, kunnen onze Ballersessies hen helpen hun spel verder te verbeteren. We gaan ons ook richten op de ontwikkeling van hun voetbalvaardigheid en sociale ontwikkeling. Ons belangrijkste doel is om hen een voorsprong te geven als ze lid worden van een team/club.

WANNEER en WAAR?

Elke zaterdagvoormiddag, van 12 september t.e.m. 12 december 2020 (behalve op zaterdag 31 oktober en zaterdag 7 november), in 'tSportkot, Sompelplein 39b, 9700 Oudenaarde.

  • BabyBallers: van 9u30 tot 10u10
  • MiniBallers: van 10u10 tot 10u50
  • Ballers: van 10u50 tot 11u30

PRIJS en INSCHRIJVEN?

De prijs voor deze lessenreeks, van 12 lessen, is 72 euro voor ouder en kind (OK-pastarief is 18 euro).

Inschrijven kan via de webshop.