Meldpunt lokaal aanbod

Door de bijkomende coronamaatregelen van de Federale overheid, moeten alle horecazaken en alle niet-essentiële winkels sluiten voor vier weken. Afhaalpunten en leveringen kunnen wel georganiseerd worden. 

In deze coronatijden is het belangrijk om te winkelhieren en om onze lokale horecasector te blijven steunen. We willen daarvan onze inwoners overtuigen. Hoewel ze niet meer op restaurant of op café kunnen gaan, kunnen ze toch nog lekker culinair genieten. Hoewel ze niet meer fysiek in de winkel binnen kunnen gaan, kunnen ze toch nog lokaal shoppen bij hun vertrouwde handelaar. 

We proberen in kaart te brengen welke Oudenaardse horeca- of handelszaken een afhaal- of leverdienst voorzien. Deze info bundelen we samen op een handig kaartje op de webpagina www.oudenaarde.be/samensterk

Om het overzicht van het lokale aanbod te kunnen maken, hebben we jouw input nodig. Je hoeft enkel dit formulier in te vullen en te verzenden..

Een half jaar geleden hebben we een vergelijkbare oproep gedaan en het overzicht werd toen vaak geraadpleegd. Heb je de vorige keer jouw gegevens al doorgegeven? We willen vragen om toch nogmaals jouw gegevens door te geven, want vaak zijn gegevens en/of diensten al gewijzigd en we willen kunnen garanderen dat de informatie volledig correct is.

Laat hier je contactgegevens achter.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 20 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png.