Onze pamperbank al ontdekt?

Doneer luieroverschotten voor kwetsbare gezinnen

De aankoop van luiers is voor gezinnen met (kleine) kinderen een flinke hap uit het budget. Daarom lanceert het Huis van het Kind de pamperbank, waarbij luieroverschotten worden herverdeeld voor kwetsbare gezinnen

Kinderen groeien snel uit de luiers, hebben regelmatig een grotere maat nodig of worden zindelijk. Heb jij daardoor nog luiers op overschot? Je kan ze voortaan deponeren in één van de pamperboxen in het:

  • Administratief Centrum Maagdendale, Tussenmuren 17
  • Sociaal Huis, Meerspoort 30
  • Sporthal Rodelos, Rodelos 1/A

Het Huis van het Kind sorteert de luiers op maat en maakt er pakketjes van 25 stuks van. Kwetsbare gezinnen die worden doorverwezen door de sociale dienst kunnen bij het Huis van het Kind, op de eerste verdieping van het Sociaal Huis, terecht om maandelijks zo’n pakketje te komen ophalen aan een voordeeltarief van 1 euro. De opbrengst wordt gebruikt om nieuwe luiers aan te kopen, bijvoorbeeld van maten die minder worden ingeleverd.

Meer informatie

Weegt de aankoop van luiers zwaar door op het budget? Neem contact op met de sociale dienst via het onthaal van het Sociaal Huis. 

Heb je geen luiers, maar wil je de pamperbank op een andere manier steunen. Dat kan door contact op te nemen met het Huis van het Kind via 055 33 51 24 of huisvanhetkind@oudenaarde.be

Terug naar nieuwsoverzicht