SintTV

Vanaf 30 november t.e.m. 6 december elke dag bij jou thuis

Dit jaar kan de Sint helaas niet met toeters en bellen arriveren in Oudenaarde. Dat vindt hij zelf ook erg jammer. En daarom heeft hij voor alle kindjes uit Oudenaarde en omstreken SintTV uitgevonden!

Sinterklaas en zwarte Piet verblijven in het Liedtskasteel in Oudenaarde. Ze volgen strikt de coronaregels en omdat ze toch zo veel mogelijk kindjes willen bereiken maken ze filmpjes die iedereen thuis kan bekijken via de website www.sinttv.be

Vanaf maandag 30 november wordt er elke dag een nieuw filmpje op de website geplaatst en op zondag 6 december doen Sint en piet een livestream. Dan kunnen de kindjes hen live bezig zien. Kinderen die vragen hebben voor hen kunnen die noteren in hun brief of ze kunnen die ook online stellen via de site. 

Sint en piet hebben ons al verklapt dat ze een aantal mooie tekeningen zullen tonen die ze gekregen hebben via hun brievenbus in het park.

De brievenbus staat er nog tot 4 december. Tot dan kunnen alle kindjes brieven, tekeningen en verlanglijstjes in de bus stoppen. Op de website van SintTV staat ook een mooie kleurplaat die jullie kunnen afdrukken. Vermeld zeker je adres op je brief, dan stuurt de Sint je een briefje terug!