Laat een gids plaatsnemen in jouw bus

De Vlaamse Ardennenroute

De ronde van Vlaanderenroute De landelijke Oudenaarderoute Laat je verrassen door wisselende panorama’s en groene heuveltoppen en indrukwekkende vergezichten! Schilder Valerius De Saedeleer liet zich destijds maar al te graag door de ongerepte schoonheid van de Vlaamse Ardennen inspireren. De rondrit brengt je langs charmante dorpjes zoals Etikhove, Maarke-Kerkem, Nukerke, Louise-Marie, Kwaremont…

De ronde van Vlaanderenroute

Fan van het parcours van de Ronde van Vlaanderen, maar minder van het ‘trappen’? Onze gids rijdt graag met jullie mee om je zo langs de voornaamste hellingen uit de wielerklassieker te leiden. Je bestijgt o.m. de Paterberg, Taaienberg en Eikenberg. Uiteraard schijnen we ook ons licht op de pittoreske dorpjes en het natuurschoon van de Vlaamse Ardennen.

De landelijke Oudenaarderoute

Een rondrit langs de mooie deelgemeenten van Oudenaarde, door prachtige landschappen, langs charmante dorpskernen: Kerselare met zijn bijzondere kapel, Mater met zijn brouwerij en legende van Sint-Amelberga, Ename en zijn Ottoonse kerk, Mullem met het authentieke dorpsplein… We stappen een paar keer van de bus voor een bezoek aan een historische kerk, een mooie kapel, een korte wandeling.

 

Indien de bus langer is dan 12 meter, wijken we het van het klassieke traject af.

Duur: 2 uur zonder stop

Prijs: € 60 per gids

Duur: 3 uur met stop

Prijs: € 90 per gids (excl. consumptie)

Info en boekingen:

visit@oudenaarde.be | 055 31 72 51