Iedereen Verdient Vakantie

IEDEREEN VERDIENT VAKANTIE

Iedereen Verdient Vakantie is een dienst van Toerisme Vlaanderen die een vakantieaanbod uitwerkt voor mensen met een laag inkomen.

Het is voor iedereen belangrijk om eens in een andere omgeving te zijn, om de batterijen terug op te laden en tot rust te komen.

“Op vakantie gaan is een psychologisch duwtje in de rug” vertelt één van de vakantiegangers.

Onderzoek geeft aan dat het voor 1,2 miljoen Vlamingen onbetaalbaar is om met vakantie te gaan, hoe kort en bescheiden ook.  Omdat vakantie ook een basisrecht is en het mensen terug onder de mensen brengt, ijvert Toerisme Vlaanderen voor een betaalbaar vakantieaanbod voor iedereen.

Iedereen Verdient Vakantie biedt daguitstappen, individuele vakanties, groepsvakanties en georganiseerde vakanties aan.

VOORWAARDEN

Je geniet vanwege het OCMW Oudenaarde een OK-pas en/of je hebt recht op een verhoogde tegemoetkoming van de mutualiteit.

HOE AANVRAGEN

Kom langs op in het Sociaal Huis Oudenaarde, Meerspoort 30, of neem contact op via 055 460 640 of sociaalhuis@oudenaarde.be. Langskomen zonder afspraak kan van maandag tot en met vrijdag van 8.45 uur tot 11.45 uur. Een afspraak maken kan van maandag tot en met vrijdag tussen 13.30 uur en 16 uur.

WAT MEEBRENGEN

Jouw OK-pas of een klevertje van de mutualiteit.

RAP OP STAP KANTOOR

Iedereen met een beperkt inkomen kan hier zonder afspraak langskomen voor meer informatie over uitstappen en vakanties met korting. Je vindt het kantoor in het Sociaal Huis, Meerspoort 30. Langskomen kan op maandag van 13.30 uur tot 17:30 uur en op donderdag van 9 tot 12 uur.