Woonzorgcentra

WZC Meerspoort

Woonzorgcentrum Meerspoort bevindt zich naast het Sociaal Huis en vlakbij het centrum van Oudenaarde in een groene, rustige omgeving. Er is plaats voor 109 bewoners verspreid over vier afdelingen. Er is een goedkeuring voor 65 woongelegenheden met bijkomende erkenning (RVT). Op afdeling Buzau is er de mogelijkheid om 2 echtparen in een dubbele woning te huisvesten.  Alle andere woningen zijn voor 1 persoon.

Adres : wzc Meerspoort, Meerspoort 30, 9700 Oudenaarde

 

WZC Scheldekant

Woonzorgcentrum Scheldekant bevindt zich in deelgemeente Eine en ligt vlakbij de kerk.  Er is plaats voor 60 bewoners verspreid over drie afdelingen. Er is een goedkeuring voor 35 woongelegenheden met bijkomende erkenning. Op elke afdeling is er de mogelijkheid om 2 echtparen in een dubbele woning te huisvesten.  Alle andere woningen zijn voor 1 persoon.

Adres : wzc Scheldekant, Kanunnikenstraat 117, 9700 Oudenaarde

 

Missie Visie

Bovenstaande slogan bevat de kernwaarden van onze missie en visie. Dagelijks worden onze medewerkers aangespoord om deze hard te maken. Elke letter weerspiegelt één aspect van onze missie visie.

Huiselijk en geborgen

We creëren een zo huiselijk mogelijke sfeer waarin elke bewoner zich steeds geborgen en veilig voelt.

Autonomie

Onze hulp -en dienstverlening stimuleert de zelfstandigheid en de onafhankelijkheid van de bewoner en respecteert de individuele levensstijl.

Respect

Wij eerbiedigen de persoonlijke levenssfeer van de bewoner. Wij hebben respect voor de persoonlijke vrijheid en de eigen verantwoordelijkheid van de bewoner.

Tezamen

Elke bewoner mag zijn sociaal netwerk voortzetten, nieuwe relaties ontwikkelen en vrij bezoek ontvangen. Familieleden en vrienden worden bij het verder levensverhaal van de bewoner betrokken.