Fiola

WAT?

Fiola vzw biedt ambulante ondersteuning aan baby’s, kinderen, jongeren en volwassenen met een (vermoeden van) beperking en hun netwerk in Oost-Vlaanderen. De bureauruimte binnen het Sociaal Huis te Oudenaarde vormt één van de 8 ankerpunten van Fiola vzw.

Fiola is het resultaat van het bundelen van expertise en ervaring van 6 verschillende diensten, nl. tweb, De Dorpel, De Kangoeroe, De Tandem, Het Bint en Wunian, sinds 1 januari 2018. De Vlaamse Ardennen behoort tot het werkingsgebied van Fiola West.

Samen met de cliënten en hun netwerk zoeken wij naar de meest optimale oplossingen voor de vele uitdagingen die het leven met een beperking met zich meebrengt. Hierbij zetten we intensief in op samenwerking met partners in het zorglandschap op regionaal en provinciaal vlak.

We bieden enerzijds handicap specifieke, individuele begeleiding en assistentie
Daarnaast zijn we in onze regio ook trots op de uitbouw van een handicap specifiek groepsaanbod rond gezonde voeding en beweging, multimedia en creativiteit in de ruime zin van het woord.

 

AANMELDEN

Telefonisch op 09/274 10 10

Maandag tem donderdag: 9u - 17u

Vrijdag: 9u - 16u30

Online via www.fiolavzw.be

Nadat we je aanmelding ontvangen hebben, contacteren we je om te luisteren naar jouw ondersteuningsvragen. We leggen je uit hoe Fiola werkt en bekijken samen of we jou de juiste ondersteuningsvorm(en) kunnen bieden.

 

CONTACT

Wij werken in het contactpunt in Oudenaarde enkel op afspraak.

Sociaal Huis

Meerspoort 30, 9700 Oudenaarde

Tel. : 09/274 10 10

Website: www.fiolavzw.be

Regio-verantwoordelijke Fiola West: Mieke Van den Haute - mieke.vandenhaute@fiolavzw.be