Kinderopvang De Oogappel

WAT?

Hallo, Wij zijn Danielle Depoorter, Tessa Uyttendaele, Evi Willems en Jana Volckaert. Wij vangen samen jullie kindjes op in Kinderopvang De Oogappel. Onze splinternieuwe opvang die helemaal ingericht is in functie van jullie kindjes is gelegen net naast het rustoord waar ook veel wandelmogelijkheden zijn. De kindjes kunnen naar hartenlust spelen en ravotten in een leuke buitenspeelruimte die uitgeeft op de opvang. Wij proberen de kindjes met de beste zorgen te omringen zodat ze zich hier thuis kunnen voelen. De dagen vliegen voorbij met vooral veel spelen, boekjes lezen, liedjes zingen, samen dansen, tekeningen kleuren, puzzelen,… Als onthaalouders volgen wij ook regelmatig vormingsavonden. Aan aandacht en liefde zullen jullie oogappeltjes geen gebrek hebben! Heb je interesse om je kindje bij ons te brengen, neem dan gerust contact op en dan spreken we af om eens een kijkje te komen nemen. Tot dan !

AANBOD VAN 18 PLAATSEN, 0 tot 3 jaar

 

PRIJS

Ouders betalen via de Dienst Onthaalouders volgens hun inkomen. De ouderbijdrage wordt berekend op basis van het netto belastbaar gezinsinkomen. Er wordt vermindering toegekend volgens het aantal kinderen ten laste. De ouderbijdrage komt in aanmerking voor fiscale aftrekbaarheid.

 

CONTACT

Elke werkdag open van 7u tot 18u.

(voor personeel Meerspoort open vanaf 6u30)

Gesloten tijdens het weekend

 

Sociaal Huis - gelijkvloers

Meerspoort 30, 9700 Oudenaarde

Tel. Danielle : 0499/17.74.63

Tel. Tessa : 0479/83.99.37

Tel. Evi : 0493/61.00.58

Tel. Jana: 0472/55.48.95

E-mail : oogappel.oudenaarde@gmail.com

Website : www.dienstonthaaloudersoudenaarde.be

 

INFORMATIE

Deze opvang is aangesloten bij de Dienst Onthaalouders. Dienstverantwoordelijke is Carmen Terryn, telefonisch bereikbaar op 055/330 235 of via e-mail op info@dienstonthaaloudersoudenaarde.be.