Aanvraag subsidie starters

Van de kleine zelfstandige tot een internationaal bedrijf, de éénmanszaak of de multinational, de landbouwer of het transportbedrijf, iedereen vindt een stek in Oudenaarde!

  • Het stadsbestuur geeft een startersbon van € 100 (in de vorm van een 'Oudenaardebon') als aanmoediging aan startende ondernemers die hun activiteit in hoofdberoep uitoefenen. 
  • Daarnaast is er ook een subsidie voor de inrichting en promotie van een handelszaak.  Een starter die zijn of haar zaak start in 2021 en 2022 kan tot € 3.000 subsidie van de stad krijgen.

Hieronder vind je het aanvraagformulier. Bij eventuele problemen, neem je best contact op met onze dienst KMO (economie@oudenaarde.be of 055 33 51 67)

Identificatie aanvrager
Geef een e-mailadres op waarop we u vlot kunnen bereiken. Dit adres zal worden gebruikt voor alle communicatie rond deze aanvraag.
Omschrijf kort de activiteit(en) die je uitoefent.
STARTERSBON

Sorry, je komt niet in aanmerking voor een startersbon

Bestanden moeten kleiner zijn dan 4 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg jpeg png txt pdf doc docx.

Sorry, je komt niet in aanmerking voor een startersbon

Sorry, je komt niet in aanmerking voor een startersbon

Je aanvraag is volledig.

We controleren nog even alle gegevens. Als alles in orde blijkt te zijn, ontvang je binnenkort de startersbon in je mailbox.

SUBSIDIE VOOR INRICHTING EN PROMOTIE
Baat je een eerste of enige vestiging voor detailhandel, horeca of dienstverleners in de branche persoonlijke verzorging uit in Oudenaarde? (We verstaan hieronder een commerciële, voor publiek toegankelijke vestiging.)

Sorry, je komt niet in aanmerking voor de subsidie.

Info over jouw zaak

Voeg volgende documenten toe:

  • Kopie van de huurovereenkomst, of eigendomstitel van het handelspand waarin je jouw zaak start
  • Kopieën van rechtsgeldige facturen, te bundelen per onderdeel van de subsidie. Uit de facturen blijkt duidelijk dat ze over het inrichten of de promotie van jouw zaak gaan
  • Betalingsbewijzen van de ingediende facturen
  • Voeg een document toe dat aantoont dat je zaak de deuren opende nà 1 januari 2021 (dat kan aan de hand van een uittreksel van de Kruispuntbank van Ondernemingen, je huurcontract, je uitnodiging voor de opening, enz ….)
Bijlagen
Bestanden moeten kleiner zijn dan 8 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg jpeg png pdf doc docx.
IBAN BE