Avonturensportkamp

Hallo avonturier! Ga je mee met ons op kamp?

Van 17 tot 21 augustus mogen jullie zich verheugen op een flinke portie adrenaline. We zetten alles even op een rijtje zodat je precies weet wat je te wachten staat:

Maandag blijven we in het vertrouwde Oudenaarde voor een dropping en lasershooting

Dinsdag vertrekken we met de trein richting de Ardennen (Fairon). Bij aankomst staan de mountainbikes al klaar en gaan we de omgeving verkennen. Daarna zetten we ons (eigen) tentje op en volgt een ontspannende avond bij het kampvuur

Op woensdag gaan we de grotten in voor speleologie en gaan we aan de slag met pijl en boog (arrow tag) en gaan we een nachtspel spelen. Op donderdag gaan we de rotsen op en wacht ons een spannende verrassingsactiviteit. ’s Avonds gaan we ook nog even op tocht.

Op vrijdag volgt een oriëntatiegame en gaan we terug naar huis met de trein.

Al deze activiteiten verlopen onder deskundige begeleiding van de sportdienst en van the Outsider Ardennen.

Leeftijd? 

Deelnemers zijn tussen de 11 en 16 jaar. 

Materiaal?

Voor deze activiteit brengen jullie zelf wel wat materiaal mee: 1 tentje per 2 à 3 deelnemers, slaapmatje, slaapzak en een zaklamp zijn de specifieke materialen naast een lijst van standaard zaken (kledij, toiletzak, …) dat we doorsturen na inschrijving.

Prijs?

Deelnemen kost 200 euro (50 euro voor OK-passers). Hierin zitten alle activiteiten, permanente begeleiding, vervoer en catering gedurende de 4 dagen op verplaatsing inbegrepen.

Inschrijven?

Via de webshop.

Meer weten?

Contacteer de sportdienst via sportdienst@oudenaarde.be of 055 31 49 50.