Word jij onze nieuwe collega?

Gezocht - mobiliteitsmanager & communicatiemedewerker

Werk je bij stad Oudenaarde, dan werk je samen met je collega’s áán stad Oudenaarde. Jouw talent zet je in voor de stad en voor de mensen die hier wonen, werken of ons bezoeken. Een job die onze stad iedere dag nog mooier maakt.

Grijp jouw kans en solliciteer voor onze openstaande vacatures:

  • Manager mobiliteitsplanning (A1-A3), in voltijds contractueel dienstverband: Onze stad is voortdurend in beweging, letterlijk en figuurlijk. Van het creëren van veilige schoolomgevingen over de heraanleg van straten en pleinen tot de uitbreiding van ons tragewegennetwerk: mobiliteit vind je in heel wat aspecten van het leven in onze stad. Jouw nieuwe ideeën, kennis en talent kunnen we dus goed gebruiken. 
  • Communicatiemedewerker (B1-B3), in voltijds contractueel dienstverband voor bepaalde duur: Ben je creatief, neem je initiatief en heb je een vlotte pen? Als communicatiemedewerker sta je mee in voor de opmaak en de uitvoering van het communicatiebeleid in Oudenaarde. Samen met de collega’s van het communicatieteam van de stad schrijf je mee aan een sterk verhaal rond de dienstverlening van de stad Oudenaarde.
Terug naar nieuwsoverzicht