Verhalen rond de kerstboom

in het Huis van de Kerstman

Vier namiddagen sprookjes op de vertelzolder door Theater Stam

In de kerstperiode brengen vertellers van Theater Stam 4 namiddagen verhaaltjes rond de kerstboom. Kom mee genieten van deze feeërieke vertelsels voor kinderen in het Huis van de Kerstman.

Misschien wist je het nog niet. Maar in de winterse dagen voor kerst openen zich de deuren naar een andere wereld. Een wereld vol vreemde figuren, sprookjesachtige wezens, pratende dieren en andere rariteiten. Alleen ervaren sprookjesvertellers hebben de sleutel van die deur… 9 vertellers uit de stal van Theater Stam hebben zo’n sleutel. Zij nemen kinderen en al wie open staat voor een sprookjesachtige andere wereld mee naar die andere kant met hun vertelsels.

Vier namiddagen in de kerstperiode zullen vertellers van Theater Stam verhaaltjes vertellen ronde de kerstboom. Telkens zullen er verhalen bij zijn voor de allerkleinsten, maar ook voor al wat oudere kinderen. Het Bisschopskwartier wordt op die namiddagen omgetoverd tot het Huis van de Kerstman. En de STAMvertellers palmen de vertelzolder in.

Laat je heerlijk wegzakken in die warme, knusse omgeving en kom luisteren naar hun verhalen. Sommige sprookjes zal je misschien herkennen. Andere niet. Iedere keer zijn er minstens drie verschillende verhalen door evenveel vertellers gebracht.

Trek dus je warmste kerstsokken aan en kom mee genieten van onze vertelsels.

Praktisch

Wees welkom in het Huis van de Kerstman (Bisschopskwartier, in de Minderbroedersstraat achter de Sint-Walburgakerk) telkens tussen 15 en 18 uur op:

  • Zaterdag 17 december vertellen Katrien, Koen, Brecht en Edda
  • Zondag 18 december vertellen Jan, Ina en Erna
  • Vrijdag 23 december vertellen Jan, Dirk en Edda
  • Maandag 26 december vertellen Natalie, Koen, Dirk en Brecht
Terug naar nieuwsoverzicht