Universus Rockt op 25 september

met Johan Tahon zelf, poëzie, literatuur, dans, muziek… en tatoeages

De tentoonstelling van Johan Tahon in het MOU werd intussen wegens succes verlengd tot 7 november. Wil je nog een stapje verder gaan en je tegelijk laten inspireren door het werk van Johan’s muzen uit de literatuur- en muziekwereld? Noteer dan al maar zaterdag 25 september van 19 tot 21 uur in je agenda.

Niet alleen Johan Tahon zelf zal aanwezig zijn, maar daarbovenop worden tussen zijn impressionante sculpturen je zintuigen extra geprikkeld door auteur Saskia de Coster, artiesten Joris Van de Moortel en Mauro Pawlowski, danseres Tchi-Ann Liu en dichter Peter Verhelst. En voor de échte durvers is tatoeëerder Levi Malfait aanwezig om je een tatoeage, ontworpen door Tahon, te zetten. Afsluiten doen Daniel Vanverre en voormalig mode designer An Vandevorst met een DJ-set.

Meer info en reserveren

De prijs voor deze unieke avond is 15 euro per persoon. Vooraf reserveren is niet verplicht, wel gewenst via www.mou-oudenaarde.be gezien de plaatsen beperkt zijn. Wie een tatoeage wil laten zetten, wordt gevraagd op voorhand te mailen naar info@rietepetite.be .

Terug naar nieuwsoverzicht