Themakamp krokusvakantie: het eiland zinkt

Midden de Grote Oceaan ligt een klein eiland: Snorkland. Voor de inwoners, het Snorkvolk, is het eiland steeds een oase van rust geweest waar ze vrij konden genieten van het mooie weer en al de troeven van het eiland. Tot nu. Het eiland is zo populair onder de toeristen dat er dag in, dag uit een massa volk aanwezig is. En niet alleen de inwoners kunnen het niet meer aan, ook het eiland begint het te begeven. Het zinkt!

Zullen de inwoners het eiland drijvend kunnen houden of kiezen ze voor een leven onder water? Neem deel aan het themakamp en kom het net zoals ons te weten hoe het met het eiland en haar inwoners afloopt tijdens dit waanzinnig avontuur vol spel, sport en water!

Alle kinderen, met en zonder beperking, van 3 tot en met 15 jaar (geboortejaar 2016 tot en met 2004) zijn welkom in jeugdcentrum Jotie. Activiteiten starten om 9u30 en eindigen om 16u. Er is vooropvang voorzien vanaf 7u30 en naopvang tot 18u.

Inschrijven kan vanaf woensdag 6 februari vanaf 17u00. Dit kan online via www.jotie.be of in JC Jotie van 17u00 tot 18u00 of de daarop volgende dagen tijdens onze openingsuren. Telefonisch inschrijven is niet meer mogelijk. Let op: er kunnen maximum 100 kinderen deelnemen aan de activiteiten.

Deelnemen aan het themakamp kost voor inwoners van Oudenaarde € 55, niet-inwoners € 75, OK-pas € 15.

Dit themakamp kwam tot stand door een samenwerking met de sportdienst.

Vragen? Contacteer de jeugd- of sportdienst!

Terug naar nieuwsoverzicht