Themakamp Herfstvakantie: Beestenboel op stelten

De dieren in de zoo vervelen zich te pletter. Ze stekende de koppen samen en bedenken een plan om te ontsnappen. Ze zijn zo benieuwd naar wat zich buiten de veilige grenzen van de zoo afspeelt, dat ze beslissen hun koffers te pakken en op avontuur te gaan. De verzorgers en bezoekers van de zoo weten niet wat hen overkomt wanneer ze de lege dierenverblijven zien. Waar zijn de dieren naartoe? Zullen de verzorgers ze ooir nog terugzien? En wat voor avonturen staan de dieren te wachten? Als dat maar goed komt. 

Welke avonturen beleven de dieren? Neem deel aan het themakamp en kom het net zoals ons te weten wat de bezoekers van zoo te wachten staat. 

Alle kinderen, met en zonder beperking, van 3 tot en met 15 jaar (geboortejaar 2017 tot en met 2005) zijn welkom in jeugdcentrum Jotie. Activiteiten starten om 9u30 en eindigen om 16u. Er is vooropvang voorzien vanaf 7u30 en naopvang tot 18u.

Inschrijven kan vanaf woensdag 23 september 13u30. Dit kan online via de webshop of in JC Jotie van 13u30-17u of de daarop volgende dagen tijdens onze openingsuren. Telefonisch inschrijven is niet meer mogelijk. Let op: er kunnen maximum 100 kinderen deelnemen aan de activiteiten.

Deelnemen aan het themakamp kost voor inwoners van Oudenaarde € 55, niet-inwoners € 75, OK-pas € 15.

Dit themakamp kwam tot stand door een samenwerking met de sportdienst.

Vragen? Contacteer de jeugd- of sportdienst!

Terug naar nieuwsoverzicht