Stadsmagazine in het nieuw

Adriaen zoekt inwoners met verhalen

Het nieuwe stadsmagazine van Oudenaarde heet Adriaen

Een nieuwe huisstijl, een nieuw infomagazine. Dat heet voortaan 'Adriaen', naar de 17de-eeuwse schilder Adriaen Brouwer. Geboren in onze stad en geroemd om zijn levendige taferelen, groepsportretten en portretstudies. Het infomagazine 'Adriaen' wil evenzo inzoomen op echte mensen en het echte leven in Oudenaarde.

Voor en door inwoners

Interessante verhalen, leuke initiatieven en bijzondere mensen van wie jij vindt dat ze eens in de kijker geplaatst mogen worden: ze verdienen een plaats in Adriaen!

Heb jij een idee?

We horen het graag! Stuur een mailtje naar adriaen@oudenaarde.be of een briefje naar Stad Oudenaarde, dienst Communicatie, Tussenmuren 17, 9700 Oudenaarde.

Wil jij ook op onze cover?

Jong, oud, klein, groot: iedereen is welkom op de cover van Adriaen. En neen, een volleerd model hoef je zeker niet te zijn. Zo sierde onze eigen Eva van de sportdienst heel mooi het eerste nummer. Dus gooi weg die schroom en bezorg ons jouw leuke foto en gegevens via adriaen@oudenaarde.be. We zijn benieuwd!

Fotowedstrijd – Waar is da?

Weet jij waar deze foto genomen werd?

Laat het ons weten en maak kans op een Oudenaardse, katoenen draagzak!

De eerste 3 correcte inzendigen via adriaen@oudenaarde.be of Stad Oudenaarde, dienst Communicatie, Tussenmuren 17, 9700 Oudenaarde, hebben prijs.

Terug naar nieuwsoverzicht