Lente Opendeur bij handelaars

Weekends van 18 & 25 maart

Geven de eerste prille zonnestralen jou ook zoveel energie? Kan jij ook niet wachten om je garderobe aan te vullen met een paar nieuwe kleurige items? Mis jij nog dat perfecte paar schoenen om met lichte tred de lente in te stappen? Of ben jij iemand die jouw interieur voorziet van een sprankelende frisse touch met het nieuwe seizoen? 

Als het van de handelaars van Oudenaarde Winkelstad afhangt, is één ding in elk geval heel duidelijk: de lente is in het land en in haar kielzog ook de nieuwe mode en trends. Ze maken van deze gelegenheid gebruik om tijdens de lente opendeurweekends van 18 en 25 maart 2023, je te inspireren en te adviseren bij de aankoop van net dàt geweldige item voor jouw nieuwe voorjaarsoutfit of die geweldige eyecatcher voor je interieur of terras. 

PRAKTISCHE INFO

  • Welkom op de lente opendeurweekends van 18 en 25 maart 2023
  • bij de handelaars van Oudenaarde Winkelstad
  • om nieuwste trends en verrassende collecties te ontdekken
  • ook op zondag, 19 en 26 maart 2023, stellen sommige handelaars hun deuren open.  Vind de lijst met handelaars onderaan.

WIN EEN mooi shoptegoed van 100 euro

Breng de handelaars van Oudenaarde Winkelstad een bezoek tijdens de Lente Opendeur en maak kans op 1 van de 7 Oudenaardebonnen ter waarde van 100 euro. Maak er een mooie dag van met vrienden of familie en geniet van de gezellige Oudenaardse sfeer. Wie weet ga jij naar huis met een mooi shoptegoed van 100 euro voor een volgend bezoek aan onze stad.

Terug naar nieuwsoverzicht